Obavijesti

Show

Komentari 7

Hari: Ako vidite nekoga da čisti snijeg, sigurno nije Dalmatinac

Hari: Ako vidite nekoga da čisti snijeg, sigurno nije Dalmatinac
4

U Jutarnjoj emisiji na Totalnom FM-u glazbenik se našalio svojim porijeklom i snježnim nanosima. Zapjevao je i otkrio koje su mu tri najdraže ljubavne pjesme

VIDEO

Kad vidiš da netko čisti snijeg to sigurno nije Dalmatinac. Ako ga nešto pitaš, odgovorit će ti 'kaj', našalio se jutros Hari Rončević gostujući na Totalnom FM-u u 'Doručku sa Sašom Lozarom'.

Saša ga je zamolio da pomogne malo počistiti snijeg oko zgrade, no Hari je imao još bolje rješenje. U eteru su zasvirale najljepše Harijeve ljubavne pjesme što je odmah zagrijalo atmosferu. 

Jedan od najvećih kantautora naših prostora došao je najaviti riječki koncert povodom Valentinova na kojem će mu se pridružiti i Oliver Dragojević. 

- Olivera ne bih mijenjao ni za koga - rekao je Hari.

Pjesme kao što su 'Još ne znam kud s tobom', 'Kad jednom ovom zafalim se tilu', 'Moj lipi anđele' ultimativni su ljubavni evergrini pa se tako ni Hariju nije bilo teško odlučiti koje ljubavne pjesme smatra najljepšima. Samouvjeren i odlučan, odabrao je upravo ove tri. 'Ok, a sad neke tuđe', pitao je voditelj. 

- Ja sam mislio koje su mi najbolje u životu. E pa te tr.! Ne postoje bolje - zaključio je Hari. 

Unatoč činjenici da prijepodne ne pjeva, Hari je udovoljio željama slušatelja i otpjevao 'Moj lipi anđele', pjesmu koju je napisao svojoj supruzi. Studio se ubrzo napunio raznježenim gostima. Čitava redakcija zapjevala je spontano uglas s popularnim pjevačem i dokazala da će skori koncert po svemu sudeći garantirati Valentinovo za pamćenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin