Obavijesti

Show

Komentari 5

Harington nakon pobjede Igre prijestolja: 'Nisam još gledao'

Harington nakon pobjede Igre prijestolja: 'Nisam još gledao'
5

Harington je bio nominiran za najbolju mušku glavnu ulogu u dramskoj seriji, ali za razliku od kolege Petera Dinklagea u sporednoj, nije ju osvojio

Jedna od najgledanijih TV serija svih vremena, popularna 'Igra prijestolja', na sinoćnjim je Emmyjima osvojila čak 12 nagrada. Najvrjednija je ona za najbolju dramsku TV seriju, iako je mnogima posljednja sezona serije bila veliko razočaranje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations to the cast & crew of Game of Thrones for their Emmy win! OUTSTANDING DRAMA SERIES. ❤️

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

Kritike su prvenstveno bile upućene scenaristima, oko čijih su se odluka lomila koplja tijekom cijele sezone, a jedna od najkontroverznijih odluka bila je vezana uz odnos Jona Snowa i Daenerys Targaryen. Na kraju je Snow ubio svoju kraljicu zbog višeg cilja te time šokirao većinu ljubitelja serije. 

Snimka Haringtona dok je čitao scenarij postala je viralni hit...
Snimka Haringtona dok je čitao scenarij postala je viralni hit...

- Kako se nosim s kritikama na posljednju sezonu i s onime što se dogodilo? Jednostavno. Nisam ju još uvijek pogledao - izjavio je Kit Harington (32) za Entertainment Tonight

68th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals

Harington je bio nominiran za najbolju mušku glavnu ulogu u dramskoj seriji, ali za razliku od kolege Petera Dinklagea (50) u sporednoj, nije ju osvojio. Emmyja je u toj kategoriji osvojio osebujni Billy Porter (50) za ulogu u seriji 'Pose', a Harington se proljetos zbog stresa i alkohola prijavio u kliniku te tako potvrdio pod kolikim je pritiskom bio mjesecima. 

Pixsell

- Znam što je sve bilo potrebno da snimimo ovakvu seriju i koliko su svi ljubavi te truda uložili u projekt. Živjeli smo 10 godina s tim likovima i znali smo da je ovo na kraju ispravno za njih - rekao je Harington o posljednjoj sezoni, koja je osvojila Emmyja u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?