Obavijesti

Show

Komentari 7

Harry ljutio baku partijanjem, raspolagao je s milijunima, sad živi u Americi 'običnim' životom

Harry ljutio baku partijanjem, raspolagao je s milijunima, sad živi u Americi 'običnim' životom
13

Iako su mnogi tvrdili kako je Meghan kriva za raskol u obitelji, ako je suditi po novoj knjizi 'Finding Freedom', to nije istina. Harry je već bio u lošim odnosima sa svojima i kad mu je prekipjelo, samo je od svega digao ruke

VIDEO

U svibnju 2018. princ Harry vjenčao se za nekadašnju glumicu Meghan Markle (39) i otada je, tvrde vrsni poznavatelji britanske kraljevske obitelji, sve krenulo nizbrdo. U međuvremenu su objavili da postaju roditelji pa su svi pratili kako napreduje Meghanin trudnički trbuščić i slikali bi je iz svakog kuta uz njeno neizostavno držanje ruke na trbuhu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Harry voli popravljati Meghaninu kosu 

Pokretanje videa...

01:02

Na svijet je stigao maleni Archie (1) nekoliko dana prije mamine i tatine prve godišnjice braka i sve je izgledalo idilično. Novopečeni roditelji s mališanom su rado pozirali, činilo se kao da su 'obična' obitelj, a upravo to su i htjeli postati. Početkom siječnja 2020. objavili su da se povlače s kraljevskih dužnosti. 

Duchess of Sussex at the National Theatre

- Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji.  Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu. Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe - stajalo je u priopćenju.

FILE PHOTO: Pictures of the Year

Kako su tada i poručili, počeli su živjeti na relaciji Velika Britanija i Sjeverna Amerika. Tjednima su tražili savršen dom za njihovu tročlanu obitelj i konačno se skrasili u Los Angelesu. Šuškalo se kako se Harry noću iskrada iz kuće i odlazi kod prijateljice, britanske pjevačice Adele (32), koja ima kuću nedaleko članova kraljevske obitelji.

Harry and Meghan

Harry to nije htio skrivati Meghan, ali... tako je ispalo. Kod pjevačice Harry dođe barem jednom tjedno i onda 'navale' na bar u njenoj kući. Uživa u njenom društvu jer ga ono smiruje i vraća u neku normalnu, tako barem pišu strani mediji koji su te informacije dobili od izvora bliskom ovom trojcu.

FILE PHOTO: Annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London

Harryjevih nestašluka bilo je nebrojeno, a danas je napunio 36 godina. Volio je često tulumariti i zbog toga je izluđivao kraljevsku obitelj. Zabavljao se u kolovozu 2011. i u Hrvatskoj, gdje je ljetovao nekoliko dana i do zora pokazivao svoje plesne pokrete. Svi koji su se tada imali prilike susresti s njim opisali su ga kao pristupačnu i opuštenu osobu.

Ti ludi dani sada su iza njega, ali zato sad prkosi na drugi način - tako što se protivi naredbama onih koji su iznad njega. Navodno nije u dobrim odnosima s bratom Williamom (38), vojvodom od Cambridgea, a ni baka Elizabeta II. (94) ga ne gleda više onako milo i drago otkako su zbog njega punili medijske stupce mjesecima. 

FILE PHOTO: Britain

Tvrdili su mnogi kako je za sve kriva Meghan, ali ako je suditi po novoj knjizi 'Finding Freedom' autora Omida Scobieja i Carolyn Durand, to baš i nije istina. U toj se biografiji ističe kako je Harry imao loš odnos sa starijim članovima obitelji čim se vjenčao s Meghan. Kad mu je prekipjelo, napustili su London i uputili se ka Los Angelesu. 

Ellen se rugala Meghan u vezi njezine udaje za princa Harryja
Ellen se rugala Meghan u vezi njezine udaje za princa Harryja

Izvor tvrdi da ga je Meghan 'huškala' da nešto napravi, ali mu je isto tako dala i samopouzdanje koje mu je nedostajalo da bi neka pitanja došla na površinu. 

*PREMIUM EXCLUSIVE STRICTLY NO WEB UNTIL 1300 EDT 19TH APR* Prince Harry and Meghan Markle are seen in LA wearing masks as they deliver meals to residents in need during the COVID-19 pandemic.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin