Show

Komentari 14

Harry u Veliku Britaniju više neće doći ni za mamu? 'Iskoristit će rođenje kćeri kao ispriku...'

Harry u Veliku Britaniju više neće doći ni za mamu? 'Iskoristit će rođenje kćeri kao ispriku...'

Princ Harry nije uspio izgladiti odnose s obitelji, tijekom sprovoda svog djeca princa Philipa tek je kratko pričao s bratom Williamom, dok s ocem Charlesom nije komunicirao, osim preko ranijih pisama

Princ Harry (36) trebao se vratiti u Veliku Britaniju u lipnju zbog otkrivanja spomenika posvećenog njegovoj pokojnoj majci Diani povodom 20. godišnjice njezine smrti, no izgleda da je promijenio planove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim Harry razmišlja o tome da preskoči svečanost i ostane u SAD-u sad suprugom Meghan i sinom Archiejem. Razlog je hladna dobrodošlica koju mu je njegova obitelj priredila na sprovodu njegovog djeda, princa Philipa, otkrio je ekspert za kraljevsku obitelj Russell Myers.

- Šokirao ga je odnos kraljevske obitelji prema njemu, a kao razlog nedolaska mogao bi iskoristiti rođenje svoje kćeri na ljeto - rekao je Myers.

On dodaje da neki članovi obitelji nisu htjeli niti pričati s Harryjem, ali da to nisu bili princ Harry niti njegova supruga Kate.

Osim što nije uspio izgladiti odnose s obitelji, Harryju ne ide u prilog to što se u SAD vratio ranije i tako nije ostao na proslavi rođendana svoje bake kraljice Elizabete.

 

Najčitaniji članci