Obavijesti

Show

Komentari 11

Hasselhoff misli da je Berlinski zid pao zbog njega, osvajao je žene pa se propio i unakazio

Hasselhoff misli da je Berlinski zid pao zbog njega, osvajao je žene pa se propio i unakazio
7

Svoju karijeru započeo je kao glumac, a proslavio se u seriji 'Spasilačka služba', koju je čak uspio spasiti od propadanja, tako što je uložio novac i uspio nagovoriti investitore da otkupe prava od NBC-a

VIDEO

David Hasselhoff u ljeto 1989. godine osam je tjedana bio prvi na njemačkim top ljestvicama s pjesmom 'Looking for Freedom'. Te godine Davidov hit postao je ujedno i neslužbena himna ujedinjenja Njemačke, a poznati glumac i dalje vjeruje kako je upravo on zaslužan za pad zida koji je više od 40 godina dijelio Njemačku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nekoliko dana nakon što sam se slučajno susreo s obožavateljicama u Istočnoj Njemačkoj, misteriozno i uz Božju pomoć, Zid je pao - prisjetio se Hasselhoff, kojeg su tog Silvestrova zvali da upravo na Berlinskom zidu otpjeva svoj veliki hit.

Svoju karijeru započeo je kao glumac, a proslavio se u seriji 'Spasilačka služba', koju je čak uspio spasiti od propadanja, tako što je uložio novac i uspio nagovoriti investitore da otkupe prava od NBC-a. Serija je oborila svjetski rekord, u jednom ju je tjednu gledala 1.1 milijarda ljudi u 142 svjetske zemlje. Hoff je time ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najgledaniji čovjek na televiziji. S trona ga je uspio maknuti Hugh Laurie (63) s 'Dr. Houseom' tek 2011. godine.

Baywatch Stars Launch

U filmovima poput 'The Keith Lemon Movie' te Sharknado 3: 'Oh Hell No', glumio je samog sebe. Jedan od njegovih recentnijih dugometražnih filmova je 'Killing Hasselhoff' u kojem glumi s komičarom Kenom Jeongom. Slogan filma bio je 'Don't Hassle the Hoff', rečenica koja je Davidu vrlo draga. Do te mjere da ima majicu sa svojim licem i sličnim sloganom.

Reuters/Pixsell

Osim što glumi, Hoff i pjeva. Njegovi bizarni glazbeni spotovi i obrade popularnih pjesama iznenađujuće su popularni. Godine 2019. objavio je svoj 14. album, 'Open Your Eyes' koji se uglavnom sastoji od obrada pjesama iz 80-ih u suradnji s nekoliko bendova i glazbenika.

Zavodio je u 'Spasilačkoj službi', a sad pretjeruje s operacijama
Zavodio je u 'Spasilačkoj službi', a sad pretjeruje s operacijama

Što se tiče privatnog života, Hoff iza sebe ima čak dva propala braka. Godine 1984. oženio se s Chaterinom Hickland s kojom je bio sve do 1989. Iste godine vjenčao se s Pamelom Bach s kojom ima dvije kćeri. Nakon što se razveo od svoje druge supruge, oženio je 27 godina mlađu velšku manekenku Hayley Roberts s kojom je još uvijek u braku.

- Volim biti oženjen Hayley. Mislim da je najbolja stvar koju možemo napraviti je imati ponovno vjenčanje. Želimo obnavljati naše zavjete svake godine na istom mjestu - istaknuo je Hasselhoff za OK! magazin. Njegova supruga Hayley se složila s time i otkrila kako svakog dana gleda snimku njihove ceremonije koju su imali u Italiji. 

Osim po ulogama i zavođenju žena, David je poznat po ovisnosti o alkoholu. Čak pet puta završio je u bolnici zbog pretjerane konzumacije alkohola i mnogi su mu tada govorili da će ga to koštati života. Prije 12 godina je na rođendanu Simona Cowella (62) urinirao po madracima u hotelskoj sobi te je bio nepristojan prema osoblju.

- Bio je iznimno nasilan, vikao je na svih. Bili smo u šoku. Nikada ne biste rekli da je velika glumačka zvijezda, već običan pijanac - rekla je tad gošća hotela. 

Čak su mu i liječnici govorili da mora prestati piti, no on se, čini se, na te molbe oglušio. Glumac je promijenio i izgled pa je često  meta ismijavanja obožavatelja serije 'Spasilačka služba' jer je, po njihovom mišljenju, pretjerao s plastičnim operacijama. 

Trabants honk Hasselhoff's horn "Looking for Freedom"

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...