Show

Komentari 6

Zavodio je u 'Spasilačkoj službi', a sad pretjeruje s operacijama

Zavodio je u 'Spasilačkoj službi', a sad pretjeruje s operacijama

Nije tajna da se David odao alkoholizmu nakon velike slave koju je stekao devedesetih. Pet puta je završio u bolnici zbog pretjerane konzumacije alkohola, a fanovi 'Spasilačke službe' ismijavaju ga i zbog operacija

Zvijezda 'Spasilačke službe' David Hasselhoff (68) nekad je zavodio gledateljice pred malim ekranima, a sad vodi sasvim drukčiji život. Triput se ženio, dvaput razvodio. Osim po ulogama i zavođenju žena, David je poznat po ovisnosti o alkoholu, koja je postala kritična. 

POGLEDAJTE VIDEO: Splitski 'Baywatch'

Čak pet puta završio je u bolnici zbog pretjerane konzumacije alkohola i mnogi mu već godinama govore kako će ga to koštati života. Prije deset godina je na rođendanu Simona Cowella (60) urinirao po dva madraca u hotelskoj sobi te je bio nepristojan prema osoblju.

- Bio je iznimno nasilan, vikao je na svih. Bili smo u šoku. Nikada ne biste rekli da je velika glumačka zvijezda, već običan pijanac - rekla je tad gošća hotela. 

Jednom ga je kćer Taylor-Ann (30), koju je dobio u braku s Pamelom Bach (56), snimala kako pijan pokušava pojesti hamburger u jednom hotelu u Las Vegasu te je tada ta snimka postala viralna. 

Čak su mu i liječnici govorili da mora prestati piti, no on se, čini se, na te molbe oglušio. Glumac je promijenio i izgled pa je često meta ismijavanja obožavatelja serije 'Spasilačka služba' jer je, po njihovom mišljenju, pretjerao s plastičnim operacijama. 

Najčitaniji članci