Obavijesti

Show

Komentari 14

Hauser i dalje uživa sa sirenom: Pjevao joj pa se ljubili u bazenu

Hauser i dalje uživa sa sirenom: Pjevao joj pa se ljubili u bazenu
5

Violončelist i njegova sirena s Maldiva zajedno su ronili, mazili se, ispijali šampanjac, vozili se brodom... Činilo se to kao idilična ljubavna priča, no ipak nije tako. Međutim, ne prestaju s romantičnim fotografijama

Violončelist Stjepan Hauser (34) ne prestaje objavljivati zajedničke fotografije s misterioznom djevojkom niti nakon što se saznalo kako je sve bila 'namještaljka' za oglašavanje Maldiva. Svi su se pitali tko je djevojka koja s njim uživa na egzotičnom putovanju, no Hauser je pozvan da promovira Maldive. I tu je sve 'palo u vodu'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Stjepan Hauser 01:10

Hauser je objavio fotografije s misterioznom damom koje su nastale u bazenu prepunom crvenih ruža. Mazili su se i zajedno plivali, a violončelist joj je i svirao. 

Mnogi su na prvu pomislili da je otputovao na odmor s novom djevojkom, no kasnije je obznanjeno da su njegove objave zapravo reklama za resort gdje još uvijek boravi. Ni u jednom trenutku nije pokazao njezino lice, ali je objavio kako se ljubi s njom.

Naime, Hausera su pozvali da promovira Maldive jer žele pokazati, kako pišu, Balkancima, koji su njihova ciljana skupina, da su hoteli ondje sigurni, da ima pregršt aktivnosti koje tijekom dana i/ili noći mogu raditi i da im neće biti dosadno. Svi ti podaci objavljeni su na Instagram stranici 'traveltrademv'. 

Raskrinkali Hausera: Maldivi i romantika sa sirenom promocija za 'Balkance' da dođu potrošiti
Raskrinkali Hausera: Maldivi i romantika sa sirenom promocija za 'Balkance' da dođu potrošiti

Violončelist i njegova sirena s Maldiva zajedno su ronili, mazili se, ispijali šampanjac, vozili se brodom... Činilo se to kao idilična ljubavna priča, no ipak nije tako.

Iako je otišao na odmor, Hauser se niti na Maldivima nije odrekao svog violončela pa je u moru svirao serenadu za sirenu. Njegovi pratitelji na društvenim mrežama neumorno su ispitivali je li mu to nova djevojka sve dok se nije saznalo o čemu je riječ.