Show

Komentari 35

Raskrinkali Hausera: Maldivi i romantika sa sirenom promocija za 'Balkance' da dođu potrošiti

Raskrinkali Hausera: Maldivi i romantika sa sirenom promocija za 'Balkance' da dođu potrošiti

Hauser je pozvan da od 23. veljače do 3. ožujka dođe na Maldive i promovira ih. Žele pokazati, kako pišu, Balkancima, koji su njihova ciljana skupina, da su hoteli ondje sigurni...

Violončelist Stjepan Hauser (34) uživao je na Maldivima i intrigirao fanove misterioznom sirenom s kojom je ronio, mazio se...

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pratite me, pokušajmo je pronaći... Znam da ću je pronaći, mora biti tu negdje - pisao je u opisu snimki na kojima traži svoju ljepoticu.

Kasnije je objavljivao da ga je pozvala na ručak, uživali su gledajući ribe koje su plivale oko njih jer su jeli u najvećem svjetskom podvodnom restoranu. Činilo se sve kao jedna divna, romantična priča, ali stvarnost je potpuno drukčija.

Radi se o tome da je to sve bila 'namještaljka'. Ispravnije rečeno, Hauser je pozvan da od 23. veljače do 3. ožujka dođe na Maldive i promovira ih.

Žele pokazati, kako pišu, Balkancima, koji su njihova ciljana skupina, da su hoteli ondje sigurni, da ima pregršt aktivnosti koje tijekom dana i/ili noći mogu raditi i da im neće biti dosadno.

Svi ti podaci objavljeni su na Instagram stranici 'traveltrademv', a neprestano su isticali kako su pozvali baš Hausera jer ima milijune koji ga prate na društvenim mrežama.

 

 

Najčitaniji članci