Show

Komentari 1

Hauser i Šulić ponovo na okupu: Svirali su u Toskani, a pridružio im se i velikan Andrea Bocelli

Hauser i Šulić ponovo na okupu: Svirali su u Toskani, a pridružio im se i velikan Andrea Bocelli

Andrea Bocelli ugostio je u Toskani Luku i Stjepana, poznatijih kao 2Cellos. Na svojim Instagram profilima podijelili su fotke susreta u Italiji

Stjepan Hauser i Luka Šulić, naš najpoznatiji duo 2Cellos još 2018. odlučio napraviti pauzu od sviranja. No, obožavatelje su sada oduševili novom objavom na Instagramu na kojoj poziraju s Andreom Bocellijem, jednim od najpoznatijih svjetskih tenora. 

POGLEDAJTE VIDEO: Stjepan Hauser na Maldivima

Na fotografiji drže i svoja violončela, pa fanovi pretpostavljaju da je bilo i svirke.

- Molimo vas napravite koncert zajedno!; Kakva kombinacija, bravo. Odlični ste - komplimenti su se nizali.

Ispod slike koja je skupila gotovo 20 tisuća lajkova napisali su: "S našim velikim prijateljem Maestrom" i označili Bocellija. 

Stjepan Hauser je na svojem Instagram profilu objavio niz storyja na kojim je zabilježio dan u Toskani s Lukom i Andreom. Svirali su, zabavljali se i razgledavali prekrasnu Toskanu. 

Nakon dvogodišnje pauze, Luka i Stjepan su u travnju ove godine obilježili 10 godina od početka karijere. Tom su prigodom objavili novu obradu na svoj YouTube kanal, pjesmu "Livin' on a prayer".

- Pjesma ima mističan intro koji zvuči odlično na violončelu. Ostatak je bio vrlo izazovno prenijeti da bi bilo zanimljivo, ali smo uspjeli i zvučat će odlično na našim nastupima uživo jednog dana. Osobito pred kraj seta. Znamo da će svi zajedno pjevati - rekli su glazbenici.

 

Najčitaniji članci