Obavijesti

Show

Komentari 69

Hauser pokazao svoju sirenu: U moru joj 'klizio' bikini s grudi...

Hauser pokazao svoju sirenu: U moru joj 'klizio' bikini s grudi...
9

Tko je misteriozna žena s fotografija koju naziva sirenom, zasad nije poznato. Iako je otišao na odmor, Hauser se niti na Maldivima nije odrekao svog violončela pa je u moru svirao serenadu za sirenu

Violončelist Stjepan Hauser (34) već neko vrijeme uživa na Maldivima. Sada je na Instagramu podijelio više videa na kojima je otkrio kako traži sirenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Pratite me, pokušajmo je pronaći... Znam da ću je pronaći, mora biti tu negdje - napisao je među ostalim u opis snimki na kojima roni. 

Zatim ju je pronašao pa su zajedno ronili, a pažnju je privukao njezin bikini koji je 'klizio' s grudi. 

Nakon toga su izmjenjivali nježnosti na brodici. Tko je misteriozna žena s fotografija koju naziva sirenom, zasad nije poznato. 

Iako je otišao na odmor, Hauser se niti na Maldivima nije odrekao svog violončela pa je u moru svirao serenadu za sirenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

- Zasluženi romantični odmor - napisao je nedavno u opis fotografija koje je podijelio s 2.4 milijuna pratitelja na Instagramu.

Hauser razuzdan na Maldivima: Snimao video pa slučajno otkrio crnku u tangama s kojom uživa
Hauser razuzdan na Maldivima: Snimao video pa slučajno otkrio crnku u tangama s kojom uživa

Violončelist je pjevao i ispijao šampanjac, a u kadru videa mu se 'slučajno' našla i misteriozna crnka koja je prošla, a na sebi je imala tange ispod parea.

Je li upravo ta djevojka njegova 'sirena' , zasad nije poznato. No jedno je sigurno - interes javnosti za Hauserovim ljubavnim životom je velik.

Glazbenik je ranije bio u vezi sa splitskom pjevačicom Jelenom Rozgom (43), a povezivali su ga i sa uzbekistanskom pijanisticom Lolom Astanovom (35), što je ona negirala.

Inače, neki fanovi nagađaju kako Hauser i misteriozna 'sirena' snimaju novi spot pa je moguće kako mu ona ipak nije nova partnerica.