Show

Komentari 85

Hauser razuzdan na Maldivima: Snimao video pa slučajno otkrio crnku u tangama s kojom uživa

Hauser razuzdan na Maldivima: Snimao video pa slučajno otkrio crnku u tangama s kojom uživa

Stjepan je potaknuo nagađanja kako ponovno ljubi nakon što je prije više od tri godine prekinuo ljubavnu vezu s pjevačicom Jelenom Rozgom. Na njegovim snimkama s odmora na egzotičnoj destinaciji našla se djevojka

Odmora na egzotičnim destinacijama za estradnjake nikad nije dovoljno. Tako je do Maldiva 'skoknuo' i violončelist Stjepan Hauser (34). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zasluženi romantični odmor - napisao je Hauser pored fotografija koje je podijelio sa svojih 2.4 milijuna pratitelja na Instagramu. Violončelist je pjevao i ispijao šampanjac, a u kadru videa mu se 'slučajno' našla i misteriozna crnka koja je prošla, a na sebi je imala tange ispod parea.

Pratitelji su ga u komentarima počeli ispitivati o njoj. Zanimalo ih je tko je žena koja ga je, prema njihovim zaključcima, snimala. No odgovor nisu dobili.

Stjepan je potaknuo nagađanja kako ponovno ljubi nakon što je prije više od tri godine prekinuo ljubavnu vezu s pjevačicom Jelenom Rozgom (43).

Iako je otišao na odmor, Hauser se niti na Maldivima nije odrekao svog violončela. Odsvirao je uz more svoju verziju hita 'Despacito' i prikupio više od 200.000 'lajkova'.

Najčitaniji članci