Obavijesti

Show

Komentari 0

Hauser Kaibling: idealno mjesto za skijašku avanturu!

Hauser Kaibling: idealno mjesto za  skijašku avanturu!
4

Svi oni koji su u potrazi za najboljim skijalištima, trebali bi posjetiti Hauser Kaibling. Nagradu za najbolje europsko skijalište, skijalište Hauser Kaibling primilo je već drugi put

VIDEO

Hauser Kaibling prva je pristupna točka na istočnoj strani Schladmingovog područja 4 skijaška vrha. Fanovi zimskog sporta ovdje su pronašli skijaški raj. 

Pri dolasku na vrh planine od 2015 metar iznad razine mora, otvorit će se bijelo prostranstvo Hauser Kaiblinga. Dobro pripremljene staze, 14 rustikalnih brvnara, sve s uslugom free W-LAN-a na planini, razna nezaboravna mjesta i još mnogo toga čini Hauser Kaibling jednom od najprivlačnijih skijaških planina.

Najbolje skijalište 2013.

Nagradu za najbolje europsko skijalište, skijalište Hauser Kaibling primilo je već drugi put, prvu nagradu primili su 2010. godine. Također ima nagradu za „Najbolje obiteljsko skijalište“ i „Najbolje skijalište za napredne“ prema internacionalnoj stranici www.skigebiete-test.de!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Schladmingovo područje 4 skijaška vrha (4-Peaks-Ski-Area)

Hauser Kaibling, Planai. Hochwurzen i Reiteralm – su planine Schladmingovog područja 4 skijaška vrha. Svaka planina prikazuje svoju najbolju stranu, ali sve imaju nešto zajedničko: nude 123km staza, 44 modernih žičara i vučnica, kulinarske delicije u 56 domaćih kućica, ponude za djecu i obitelji, sportaše i znalce.

Servisni centar (1424 metara) odmah u blizini stanice gondole za 8 osoba uključuje dnevni poravak, koji je savršeno prilagođen inovativnom Hauser-Kaiblingu. Osim dva restorana koji se tamo nalaze, Servisni centar sadrži i sportski dućan, skijašku i boardersku školu, wc-e, besplatan internet i službu spašavanja.

Više informacija o Hauser Kaibling možete pronaći na www.facebook.com/HauserKaiblingFan ili www.hauser-kaibling.at!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...