Obavijesti

Show

Komentari 2

Hefnerov sin negirao optužbe protiv osnivača Playboya: 'Tata je bio velikodušan i pošten tip'

Hefnerov sin negirao optužbe protiv osnivača Playboya: 'Tata je bio velikodušan i pošten tip'
6

Cooper Hefner priznao je da se način života njegovog oca možda nije sviđao mnogima, ali je rekao da su 'sablasne tvrdnje' koje se pojavljuju o njegovom ponašanju dok je vodio Playboy - neistina

VIDEO

Nakon što su se u javnosti nedavno pojavile razne optužbe protiv Hugha Hefnera, osnivača Playboya, o njegovom neprimjerenom ponašanju tijekom godina dok je vodio najveći erotski časopis, njegov sin Cooper Hefner (30) oglasio se povodom istih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ovo su najfatalniji muškarci Hollywooda: Bivši muž Khloe Kardashian spavao je s više od 2000 žena VIDEO

Naime, najmlađi nasljednik Hefnera priznao je da se način života njegovog oca možda nije sviđao mnogima, ali je rekao da su 'sablazne' tvrdnje koje se pojavljuju o njemu - neistina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Neki možda ne odobravaju život koji je odabrao moj tata, ali moj otac nije bio lažov. Koliko god nekonvencionalan, bio je iskren u svom pristupu i živio je pošteno. Bio je velikodušan po prirodi i duboko se brinuo za ljude. Ove pokvarene priče su studija slučaja kako žaljenje postaje osveta - napisao je na društvenoj mreži Twitter.

Cooper se oglasio nakon što je izašao trailer za dokumentarni serijal 'Tajne Playboya' u kojem se pojavljuje bivša Playboyeva zečica Holly Madison (42) te objašnjava kako sosjećala ugroženo u 'kultnom' okruženju.

Playboy's 2013 Playmate Of The Year luncheon - Holmby Hills, California. by Baxter

Madison, Playboyeva zečica koja je hodala s Hefnerom osam godina, progovorila je i o tome kako je Hefner odbio koristiti zaštitu tijekom seksa i kako ju je životni stil u kući čak naveo da razmišlja čak i tome da digne ruku na sebe. 

Hugh Hefner Death

Dokumentarni serijal uključuje i intervjue s Lindom Lovelace, pornozvijezdom iz 1970-ih koja je stekla slavu filmom 'Duboko grlo' i koja je tvrdila da su je tretirali kao komad mesa i da su je prisilili na oralni seks s njemačkim ovčarom dok su Hefner i njegovi prijatelji sve to gledali.

24sata

Nakon raznih optužbi, oglasili su se i iz samog Playboy.

- Današnji Playboy nije Playboy Hugha Hefnera. Vjerujemo ovim ženama i njihovim pričama te podržavamo one koje su se javile kako bi sa svima podijelile svoje iskustvo - objavila je organizacija Playboy u priopćenju.

Hugh Hefner has died
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije