Show

Komentari 28

Hegedušić o 35 godina mlađoj: Eksplozivan sam, smirila me je

Hegedušić o 35 godina mlađoj: Eksplozivan sam, smirila me je

Supružnici su se vjenčali nakon šest godina veze, a na medeni mjesec, kaže skladatelj, ne planiraju. 'Ma to je skupo. Dosta smo potrošili na svadbu', objasnio je Hrvoje Hegedušić

Za skladatelja, majstora tona i glazbenog producenta Hrvoja Hegedušića (85) nova godina je počela veselo. Naime, nedavno se nakon šest godina veze oženio se s 35 godina mlađom profesoricom glazbene teorije Ljerkom Šemeš (50).

Njegova ljubavna priča s Opatijkom otkrivena je u proljeće 2013., a svoju sad već suprugu, kako je izjavio, upoznao je još dok je bila gimnazijalka. Za Story je otkrio kako je Ljerku 2014. osvojio spontano, a da danas imaju moderniju verziju romantike.

- Ponekad razmjenjujemo naljepnice putem Vibera - izjavio je. Spontana je bila i prosidba, Hegedušić čak nije ni kleknuo.

Rijeka: Glazbenici na crvenom tepihu u sklopu ovogodišnjeg Porina 2019.

- Tko to više i radi? - pita se. Skromnu i veselu svadbu organizirali su u Selcu, gdje oboje žive. Ljerki je kuma bila prijateljica Svjetlana, a mladoženji starija kći, Hana Hegedušić (43). Na medeni mjesec, kaže skladatelj, ne planiraju. 

- Ma to je skupo. Dosta smo potrošili na svadbu - objasnio je. Na vjenčanju supružnika bilo je tek 20-ak najbližih članova obitelji, a Hegedušić ima i plan ako će se ponovno ženiti.

- Svaki idući put kad ću se ženiti, imat ću takvu svadbu i na istome mjestu - kaže. Dodaje kako nije u braku uvijek lako, da se Ljerka i on znaju ponekad posvađati.

- Ja sam eksplozivniji, kraćeg fitilja, a ona me smiruje - priznaje. Ljerka Šemeš je kći jednog njegova starijeg kolege s radiostanice, gdje je bila na praksi 1984. kao učenica iz Križanićeve, a povezala ih je glazbena suradnja. Pjevala je prateće vokale i pisala tekstove, što i danas uspješno radi na čakavskom i kajkavskom narječju.

Pjevačica Ksenija Erker (65) i Hegedušić razveli su se, uoči Uskrsa 2013., nakon 39 godina braka. Ksenija je, za 24sata rekla kako je, znala da je taj dio njezina života zauvijek gotov. Jako se je bojala kako će otvoriti nova vrata u životu, ali stavila je veliku točku na njihov brak.

- Kad čitam o drugima koji se rastaju, svi kažu da nije razlog treća osoba. Koliko znam, nitko ne napusti dom dok nema treće osobe - izjavila je Ksenija netom nakon razvoda. Bivši supružnici danas su u prijateljskim odnosima. 

Hegedušiću je ovo treći brak. Naime, prije Erker bio je s spisateljica i pjesnikinja Majom Perfiljevom koja je prošle godine u srpnju preminula u 79. godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci