Obavijesti

Show

Komentari 50

Hercega izbacili iz serije jer se svađao i dolazio nepripremljen?

Hercega izbacili iz serije jer se svađao i dolazio nepripremljen?
2

TEŽAK ZA SURADNJU Zagrebački glumac navodno je često na snimanja dolazio nepripremljen, a kad ne bi uspješno snimili scenu, krivio bi druge suradnike

VIDEO

Ivan Herceg (36), doznajemo, posvađao se na setu “Čiste ljubavi”. Jako je vikao, požalili su nam se njegovi bliski suradnici.
Zagrebački glumac navodno je nekoliko puta prigovarao. Bunio se na organizaciju i scenarij te dolazio nepripremljen na snimanja serije.

Pokretanje videa...

00:55

Hercegu, kako doznajemo, nije prvi put da je radio probleme na setu. Nedavno se navodno sličan incident ponovio na snimanju jedne reklame. Neprimjereno se, rekli su nam sa seta, ponašao zbog čega su također htjeli prekinuti suradnju s njim, no ipak nisu.

Herceg, koji je u petak dobio izvanredni otkaz od strane produkcije Nove TV, pratiteljima se obratio na društvenim mrežama.

- Hvala vam dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade - rekao je glumac. Dodao je fotografiju na kojoj piše: “Uvijek ista sr.... Umoriš se pokušavajući srediti stvari. Umoriš se od slušanja njihovih isprika i od davanja šansi. Nekad za svoj mir, jednostavno moraš pustiti ljude da odu kako bi glupa sr.... koja rade mogli raditi nekom drugom.”

Glumca smo jučer pokušavali kontaktirati, no nije odgovarao na naše pozive. Njegovi kolege također nisu javno željeli iznositi detalje odnosa s Hercegom.

Neki članovi glumačke postave otkrili su nam kako su od produkcije Nove TV dobili upute da ništa ne komentiraju. O raskidu ugovora s glumcem nisu htjeli razgovarati ni producenti koji su otpustili Hercega.

- Razlozi su produkcijske prirode i iste ne želimo komentirati - rekli su kratko s Nove TV. Ipak, kako doznajemo, glavni razlog Hercegova otkaza je njegova teška narav.

- Rekli su nam da ćemo detalje o nastavku snimanja dobiti uskoro - rekla nam je Ksenija Pajić.

Zavjet šutnje o Hercegu: Tko je zavodnik izbačen iz sapunice?
Zavjet šutnje o Hercegu: Tko je zavodnik izbačen iz sapunice?

Nova TV Hercega je ubrzo zamijenila s Jankom Popovićem Volarićem (37), koji će igrati glavnu ulogu Tome.

- Drago mi je da sam postao član ekipe serije “Čista ljubav”. Veselim se da sam dio ovog projekta koji je odlično osmišljen i vjerujem da mu mogu doprinijeti - rekao je u petak Popović Volarić.

O Hercegu se često i pričalo u kontekstu njegovih brojnih i kratkih ljubavnih veza u kojima je bio. Herceg pak tvrdi da ne ulazi u površne veze.

- Brak mi je itekako važan, nadam se životu uz ženu koju obožavam i volim - rekao je jednom prilikom Herceg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu