Obavijesti

Show

Komentari 141

Zavjet šutnje o Hercegu: Tko je zavodnik izbačen iz sapunice?

Zavjet šutnje o Hercegu: Tko je zavodnik izbačen iz sapunice?
7

Hercegovi kolege sa seta serije 'Čista ljubav' ne smiju govoriti o razlozima njegova otkaza. Glumac koji se proslavio ulogama u sapunicama tijekom godina postao je poznat i po zbližavanju s kolegicama

VIDEO

Ivan Herceg (36) dobio je izvanredni otkaz na snimanju serije “Čista ljubav”. Razlog je, kako doznajemo, neprimjereno ponašanje na setu prema kolegicama i kolegama. Oni su nam se požalili kako je s Hercegom bilo iznimno teško surađivati.

Pokretanje videa...

00:55

- Nemam što potvrđivati, imam neku gužvu - rekao nam je jučer glumac o svom otkazu i prekinuo telefonsku vezu.

Njegovim kolegama produkcija je zabranila komentirati razloge izvanrednog otkaza. To nam je potvrdila i Hercegova kolegica sa seta Ksenija Pajić (56).

- Rečeno nam je da ćemo ostale detalje o nastavku snimanja dobiti naknadno. To je sve što mogu reći. O razlozima otkaza ne znam ništa - bila je iskrena Pajić.

Glumac Ljubomir Kerekeš (57) rekao nam je da nije četiri dana bio na snimanju.

Hercega potjerali iz sapunice: 'Radio je probleme kolegama'
Hercega potjerali iz sapunice: 'Radio je probleme kolegama'

- Čuo sam za otkaz, ali ne znam o čemu se radi - rekao je Kerekeš.

Jedan od redatelja sapunice, Zoran Margetić, također nam je rekao da ne može ništa komentirati jer je cijela glumačka ekipa dobila takvu uputu od produkcije.

Promo

U “Čistoj ljubavi” Herceg je igrao glavnu ulogu. Glumio je Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren. 
U ulozi Tome Hercega će zamijeniti Janko Popović Volarić (37).

- Drago mi je da sam postao član sjajne ekipe serije ‘Čista ljubav’. Veselim se da sam dio ovog projekta i vjerujem da mogu doprinijeti projektu, koji je odlično osmišljen - izjavio je jučer Volarić za portal dnevnik.hr.

Ljubovao s kolegicama

Ivan Herceg glumu je upisao iz drugog pokušaja te je 2009. diplomirao na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti.

Prvu glavnu ulogu dobio je 2007. u filmu Gorana Kulenovića “Pjevajte nešto ljubavno”, gdje je igrao rokera Struju. Kasnije se proslavio ulogama Kristijana Vitezovića u sapunici “Dolini sunca”, Dine Popovića u “Najboljim godinama” te Jakova Zlatara u “Larinu izboru”.

U seriji “Kud puklo da puklo” glumio je fra Mirka Komadinu. Na početku karijere intenzivno se družio sa Zrinkom Cvitešić. Često su ih viđali zajedno, a Herceg je tada tvrdio kako mu je Zrinka najbolja prijateljica s kojom se ponekad poljubi, izađe i ode na ručak.

Kad je zaigrao u seriji “Dolina sunca”, navodno se zbližio s Nives Čanović. Ipak, ljubav nije dugo potrajala. Istog ljeta vidjeli su ga kako se ljubi sa Žanamari Lalić.

U ljubavi i ratu sve je dopušteno. Za pravu bih ženu napravio sve 

Ivan je nakon toga promijenio imidž i ošišao dugu kosu te krenuo intenzivno trenirati. Dok je glumio u “Najboljim godinama”, zaveo je još jednu kolegicu iz serije. Šuškalo se kako je zaiskrilo između njega i Jelene Perčin, koja je tad bila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem. Viđeni su kako se ljube na dočeku Nove godine u jednom klubu.


- Netko me vjerojatno vidio kako sam mu čestitala Novu godinu - rekla je Perčin tad. Od supruga se rastala godinu dana kasnije. Nakon toga godinu i pol dana bila je u vezi s Hercegom, koji je u “Larinu izboru” glumio Jakova.

Herceg je svojedobno zaveo i Petru Dugandžić, koja je za jedan tjednik izjavila kako on ima neku energiju koju si ni ona sama, dok su hodali, nije mogla racionalno objasniti. Dodala je da je, uz to što ima lijepo lice, pomalo mističan i zna kako zavesti. Priznala je da je za nju bio fatalan.

Jednom sam zaljubljen do ušiju, sjeo u auto i vozio više od 500 kilometara samo da bih djevojku nakratko vidio

Nakon uloge u “Larinu izboru”, Herceg je osvojio i Tatjanu Jurić. 


- Nisam od površnih veza i ne ulazim površno ni u jedan odnos. Ivan i ja se tek upoznajemo i odjednom bih trebala komentirati stvari koje se još nisu ni dogodile - rekla je tad Tatjana.

Nakon atraktivne voditeljice ljubovao je s Ecijom Ivušić, a kasnije se na setu zbližio s Anitom Dujić. Par je u kolovozu 2015. potvrdio svoju ljubav. Već se šuškalo da su pale zaruke, no njihov nagli prekid sve je iznenadio.

Brak mi je itekako važan, nadam se životu uz ženu koju obožavam i volim


Na snimanju “Zlatnih dvora” zbližio se s Anom Majhenić, ali niti njihovo druženje nije dugo trajalo. Herceg se nakon svega, kako smo doznali od njegovih prijatelja, poželio vratiti bivšoj djevojci Aniti, ali ona ga nije htjela natrag.


- Ne, ne, nisam ponovno s Ivanom. Ni slučajno - rekla je Anita Dujić.

Herceg je jednom prilikom rekao da su mu znali prilaziti i muškarci i zavoditi ga.


- Odmah sam im u startu dao do znanja da nisam te orijentacije - rekao je glumac. Uvijek je govorio da će, kad bude imao djevojku, to i potvrditi te da mu je seks za jednu noć prolazan i pomalo isprazan.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'