Obavijesti

Show

Komentari 3

Hilton proslavila Kardashianke, voli skupo i misli da je Barbie

Hilton proslavila Kardashianke, voli skupo i misli da je Barbie
15

Nakon što se okušala kao glumica, pjevačica i reality zvijezda, Paris se u siječnju bacila u novi biznis i pokrenula vlastiti kulinarski show 'Cooking with Paris'. Tamo je pokazala kulinarske (ne)sposobnosti

VIDEO

Bogatašica Paris Hilton danas je napunila 39 godina, a na društvenoj mreži podijelila je niz objava u kojima joj njeni pratitelji i prijatelji čestitaju rođendan. Nakon što je bogata nasljednica krajem 2018. godine raskinula zaruke s glumcem Chrisom Zylkom, strani mediji tada su se raspisali kako je reality zvijezda odlučila pronaći donora sperme kako bi se napokon ostvarila kao majka.

POGLEDAJTE VIDEO O PARIS: 

Pokretanje videa...

00:13

Tada je tražila lijepog i naočitog muškarca s visokim kvocijentom inteligencije. Shvatila je da bi joj to bilo dobro za njen imidž, ali naišla je na problem. 

- Donori nisu milijunaši jer bogati ljudi ne trebaju prodavati spermu - rekao je tada njen prijatelj medijima. 

Casamigos Halloween Party - Beverly Hills

Nedavno se pohvalila fotografijama iz djetinjstva i tako pokazala kako je izgledala s 13, 15 i 16 godina. Mnogi su komentirali kako je ne mogu prepoznati.

- Ono kad sam imala 15 godina i otkrila push-up grudnjak - napisala je Paris ispod jedne od fotografija na kojoj je grudi stavila u prvi plan. Osim toga, zbog objave tih fotografija, zlobnici tvrde kako je sada napokon otkrila da je bila na brojnim operacijama, iako se ona godinama već 'bori' s onima koji kažu da je umjetna'.

Kaže da je sve na njoj prirodno, ali usporedbom fotografija iz mladosti i sada, pratitelji su zaključili kako je ipak korigirala nos, unatoč svim njenim negiranjima. 

- I onda ona kaže da ništa nije radila? Pa pogledajte joj nos. Prirodna mi je bila puno ljepša - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Nakon što se okušala kao glumica, pjevačica i reality zvijezda, Paris se u siječnju bacila u novi biznis i pokrenula vlastiti kulinarski show. U emisiji 'Cooking with Paris', koja se objavljuje na YouTube-u, demonstrirala je sve skrivene kulinarske 'sposobnosti'.

- Otkako znam za sebe, sjećam se da sam dane provodila za kuhinjskim pultom, gledajući moju majku Kathy kako kuha - otkrila je Paris dok joj je pomoć u kuhinji pružala malena crna čivava koja je prigodno bila odjevena u Chanel pregaču. Iako gledatelji nisu ostali oduševljeni njenim kuhanjem, vidjeli su kako bogatašica i u kuhinji pazi da izgleda savršeno.

Milan, "Paris Hilton" Skin Care Party

Imala je savršenu frizuru i šminku i davala je savjete o tome kako je najbolje kupiti tijesto za lazanje koje se ne mora prethodno kuhati, kako treba kupiti već naribanu mozzarellu i što učiniti ako slučajno stavite previše ulja ili soli u jelo koje pripremate.

Upravo zbog nje je Kim Kardashian West (39) postala poznata. Isprava je radila za nju, a onda su se sprijateljile i postale nerazdvojne. Paris toliko voli svoju prijateljicu da se ne srami objaviti fotografiju iz prošlog desetljeća kada su, malo je reći, drukčije izgledale. 

- Paris ju je i proslavila. Kim bi joj zauvijek trebala biti zahvalna. Ljubiti joj treba noge cijela obitelj - pisali su vrsni poznavatelji njihova odnosa. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja