Show

Komentari 13

Holivudska diva muči se na setu pod novim uvjetima: 'Jezivo je ovako glumiti, pogubljena sam'

Holivudska diva muči se na setu pod novim uvjetima: 'Jezivo je ovako glumiti, pogubljena sam'

U filmu prepunom zvijezda igraju još i Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Matthew Perry, Cate Blanchett i mnogi drugi. Svi se teško privikavaju na nove uvjete

Jedna od najcjenjenijih glumica današnjice, trostruka oskarovka Meryl Streep (71) otkrila je u intervjuu voditelju Stephenu Colbertu kako je snimati u uvjetima pandemije korona virusa. Trenutačno snima film 'Don't Look Up'.

- Igram predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država, a iako je film o globalnoj katastrofi mislim da je poprilično smiješan. Prije nekoliko dana snimili smo prvu scenu i bila sam katastrofalna - ispričala je otvoreno holivudska diva.

U filmu prepunom zvijezda igraju još i Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Matthew Perry, Cate Blanchett i mnogi drugi. Svi se, kako kaže, teško privikavaju na uvjete 'nove normalnosti'. 

- Moramo biti oprezni dok snimamo i na setu sam bila posve sama. Već u prvoj sceni ulazim na stadion pred 20.000 ljudi, koje će u montaži duplicirati. Naravno, bilo ih je svega nekoliko. Statisti su klicali, ali pod maskama se nikoga ništa ne razumije. Nakon dugo vremena vidjela sam svoje lice na ogromnom ekranu i skroz zablokirala. Nisam se mogla sjetiti teksta, bilo je jezivo. Moram se srediti do ponedjeljka - zaključila je glumica generacije. 

Najčitaniji članci