Show

Komentari 3

Holivudski as dokazao znanje: Malkovich je nasmijao publiku u dvorani zagrebačkog Lisinskog

Holivudski as dokazao znanje:  Malkovich je nasmijao publiku u dvorani zagrebačkog Lisinskog

Glumac je pokazao zašto godinama ima renome zvijezde pa čak i u ovoj pomalo drugačijoj ulozi. U nijednom trenutku nije razočarao. Štoviše, oduševio je razdraganu publiku

Johnu i ostalima nije došla prtljaga. Ali ne brinite, neće nastupati goli, nasmijali su sinoć publiku organizatori prilikom najave glazbeno scenskog performansa 'The Music Critic' u Lisinskom gdje je glavnu ulogu imao holivudski glumac John Malkovich (67). 

Zagreb, 04.12.2021 - Nastup glumca Johna Malkovicha

On je imao ulogu oštrog kritičara, koji prema skladateljima nema nimalo milosti, ali niti lijepih riječi. Za neke u tom spoju teatra, glazbe i komedije kaže da su “šaka jada”. Cijeli koncept osmislio je Aleksey Igudesman, koji je ansamblom pratio Malkovicha na violini tijekom njegove izvedbe

Zagreb, 04.12.2021 - Nastup glumca Johna Malkovicha

Cijeli nastup bio je prožet smijehom i pljeskom. Glumac je pokazao zašto godinama ima renome zvijezde pa čak i u ovoj pomalo drugačijoj ulozi. U nijednom trenutku nije razočarao. Štoviše, oduševio je razdraganu publiku. Na kraju je dobio i zasluženi aplauz, kao i cijeli tim uz njega. 

Nije ga omelo niti let koji je iz Frankfurta za Zagreb kasnio 20 minuta. Niti nesnosni zagrebački promet koji mu je oduzeo nekoliko minuta zasluženog odmora.  Inače, glumac je bio i ranije u Hrvatskoj. Posjetio je Zagreb, a obišao je i hrvatsku obalu.

Zagreb, 04.12.2021 - Nastup glumca Johna Malkovicha

- Bio sam ovdje nekoliko puta, uvijek sam uživao. U Zagrebu nisam proveo puno vremena, bio sam samo tri ili četiri puta. Ne poznajem Zagreb toliko dobro - rekao je prije koncerta za Novu TV.

Musical starring John Malkovich to premiere in Hamburg

U raznim intervjuima znao je istaknuti koliko voli dolaziti i odmarati se ovdje. Pogotovo jer i sam ima hrvatskih korijena.

- Na Visu ima izvrsnih ribljih restorana, a divna je i uvala Palmižana blizu prekrasnog otoka Hvara - rekao je svojevremeno holivudski glumac za Telegraph. Dodao je tada kako je Hrvatska jedino mjesto u svijetu gdje se najbolje odmorio. 

Najčitaniji članci