Show

Komentari 2

Holivudski glumac postao otac u tajnosti, 'ulovili' ga fotografi

Holivudski glumac postao otac u tajnosti, 'ulovili' ga fotografi

Elijah Wood i Mette-Marie Kongsved roditelji su postali u veljači ove godine. Par se upoznao na filmskom setu, a zajedno su posljednje tri godine

Elijah Wood (39), glavni junak filmova 'Gospodar Prstenova', postao je otac prije otprilike tri mjeseca, no on i njegova partnerica, filmska producentica Mette-Marie Kongsved uspjeli su u privatnosti zadržati svaku dodatnu informaciju. 

Par se posljednjih mjeseci u javnosti nije pojavljivao, kao ni većina drugih holivudskih parova zbog pandemije koroba virusa, no onda su ih fotografi 'ulovili' u jednoj od šetnji s novorođenčetom. 

Još uvijek se ne zna kojeg je spola dijete Wooda i Kongsved, a iako su se maskama probali zaštititi kako od virusa tako i od neželjene pažnje, nisu mogli proći nezapaženo. 

Par se upoznao 2017. godine kada su zajedno radili na filmu 'I Don't Feel At Home In This World Anymore'. Mette-Marie je prije veze s Elijahom bila u braku s producentom i scenaristom Evanom Louisom Katzom (39), no rastali su se godinu prije nego što je upoznala Wooda. On je pak ranije bio u vezi s američkom glumicom i glazbenicom Pamelom Racine (42). 

Najčitaniji članci