Show

Komentari 6

Hrvatica Katarina ušla je u finale njemačkog 'The Voicea'

Hrvatica Katarina ušla je u finale njemačkog 'The Voicea'

S impresivnom izvedbom pjesme 'Run' pjevačice Leone Lewis oduševila je i žiri i publiku u studiju te milijune gledatelja ispred malih TV ekrana i ušla u finale

U novoj sezoni popularnog showa 'The Voice' u Njemačkoj se natječe Hrvatica Katarina Mihaljević (21), a ona je posljednjim nastupom osigurala svoje mjesto u finalu ovoga showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, s impresivnom izvedbom pjesme 'Run' pjevačice Leone Lewis (36) oduševila je i žiri i publiku u studiju te milijune gledatelja ispred malih TV ekrana i ušla u finale popularnog showa.

Katarina je u timu poznate glazbenice i članice žirija Sarah Connor (41) koja je za nju od početka imala samo riječi hvale, a čim ju je čula kako pjeva, uzela ju je u svoj tim.

Nakon emisije, Katarina je priznala da je bila uzbuđena i pomalo nervozna iako se to nije vidjelo. Otkrila je i da je drhtala, ali da se uspjela iskontrolirati jer čim je počela pjevati trema je nestala. Objasnila je i kako joj je u tim trenutcima bilo predivno, a posebno jer je pjevala ispred jedne od svojih najdražih pjevačica.

Ova mlada djevojka rodom je s Kupresa. Trenutno s obitelji živi u Darmstadtu u Njemačkoj. Nastup u showu 'The Voice' je posvetila sestri koja boluje od Rettovog sindroma, piše Fenix Magazin

Rettov sindrom je rijetki neurorazvojni poremećaj koji se javlja isključivo kod djevojčica. 

- Brigu o sestri uglavnom vode mama i tata, a ja im pomažem kad god stignem i gdje god mogu pomoći. Ona na primjer jako voli kad si s njom i kad joj pjevaš. Zato sam je jednostavno povezala s glazbom - rekla je mlada pjevačica.

Za Fenix magazin Katarina je otkrila da je trenutno na drugoj godini studija dječje pedagogije i da u vrtiću radi tri puta tjedno. 

- Volim raditi s djecom i time se želim baviti u budućnosti - istaknula je. 

Godišnji odmor koji zasluži napornim radom u Njemačkoj, mlada Katarina provodi u rodnom kraju. Za vrijeme pandemije korona virusa to joj je bilo malo otežano, ali njezin redovit dolazak je ljeti i zimi. 

- Zimi je posebno dobro, jer se na Kupresu može skijati. Jako sam vezana za taj kraj - zaključila je. 

Prisjetimo se, Katarina je na audiciji otpjevala pjesmu 'Drivers License' od Olivije Rodrigo (18) i izvedbom oduševila sve.

POGLEDAJTE VIDEO: ROBOTSKI DUO SA SUPERTALENTA U 7 LEVELA PLESA

Najčitaniji članci