Obavijesti

Show

Komentari 20

Hrvatske dame za torbe daju po nekoliko tisuća eura: Prica voli Louis Vuitton, Severina Dior...

Hrvatske dame za torbe daju po nekoliko tisuća eura: Prica voli Louis Vuitton, Severina Dior...
4

Pojavljivanje u javnosti za neke poznate hrvatske dame ne prolazi bez skupocjenih dodataka. Torbica. Omiljeni modeli idu od Louis Vuittona, Diora, pa i Hermesa koji vrijedi i više desetaka tisuća eura

VIDEO

Haljina za oko 300 eura i torbica od više od 4000 eura, kratki je to opis outfita kojeg je Natalija Prica (34), stomatologinja i bivša misica, poznata u javnosti kao bliska suradnica Milana Bandića, imala na reviji modne kuće ELFS u srijedu

Prica je s osmjehom od uha do uha pozirala fotografima, a haljina cvjetnog uzorka naglasila joj je vitku liniju. Radi se o haljini marke Max Mara koja se prodaje za nešto manje od 300 eura. Uz nju je Prica uskladila Louis Vuitton torbicu za koju je potrebno izdvojiti nešto više od 4000 eura. 

Zagreb: Poznati na reviji ELFS-a

I nije ona jedina koja se, s vremena na vrijeme, voli pohvaliti torbicom od nekoliko tisuća eura. 

Kolinda u korak s trendsetericama 

Među najpoznatijim vlasnicama luksuznih torbica u Hrvatskoj je Iva Todorić (47). Za ispraćaj legendarnog zagrebačkog ugostitelja Slobodana Bobe Čimbura, Iva je odjenula jednostavnu crnu haljinu koju je 'podigla' zlatnim satom, dugom ogrlicom i crnom torbom Chanel u vrijednosti od otprilike 4300 eura. 

storyeditor/2023-09-06/cimbur_sprovod15-050923.jpg

Skupocjenu torbicu je sa sobom nosila i bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, na otvorenju Pelješkog mosta u srpnju prošle godine. 

Privlačila je poglede u tamnoljubičastoj haljini koju je spojila neutralnom bež kožnom torbicom, a riječ je o popularnom modelu Cassette modne kuće Bottega Venetta, čija je cijena u online trgovini Net-a-porter 3000 eura. Taj model vrlo je popularan među trendsetericama, a sličnu je torbu imala i Ella Dvornik

Poznati na otvorenju Pelješkog mosta

Seve i Vlatka Pokos vole Dior 

Ljubiteljica finih torbica je i Severina (51). Na predstavljanju emisije 'Superstar' pojavila se u nježno plavoj haljini čija je cijena oko 3000 eura, a nije štedjela ni na torbici. Vrijednost njene Lady Dior torbice je 5150 eura, kako piše na službenoj stranici Diora.

Zagreb: Mnogi poznati stigli na predstavlje jesenske sheme RTL-a

Dior voli i Vlatka Pokos. Na početku godine pohvalila se također Lady Dior torbicom. Podijelila je nekoliko snježnih fotografija na kojima pozira, a uza se je imala i crnu torbicu. Cijena te torbice je tada išla do 5500 eura. 

Ta torbica je samo jedna od mnogih Diorovih torbica u Vlatkinoj kolekciji, a isti takav model ima i u bijeloj boji. Lady Dior je jedna od najpopularnijih modela ove francuske dizajnerske kuće. Proizvodi se od skupocjenih materijala poput janjeće kože, a slični modeli poput ovog mogu koštati i do 6 tisuća eura. 

Srnina supruga ima torbice koje vrijede do 30.000 eura 

Nedavno se u javnosti pojavila i Mirela Srna, supruga bivšeg reprezentativca i kapetana Darija Srne, i to na osječkoj Opus Areni na utakmici Hrvatska-Turska. 

Cijela obitelj odjenula se ležerno. Darijo je nosio obične hlače, majicu i sako, a Mirela se uskladila s njim. Međutim, njegova supruga je outfit upotpunila Hermes torbicom, točnije modelom Kelly čije se cijene kreću od 20 do 30 tisuća dolara.

POGLEDAJTE KULINARSKI SHOW 'LEĐA O LEĐA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski