Show

Komentari 3

Hrvoje Krešić prešao na Novu TV

Hrvoje Krešić prešao na Novu TV

On će biti značajno pojačanje reporterskom timu i veseli nas njegov dolazak, potvrdili su iz Nove TV. Krešić je pak napisao da će i dalje biti uz svoju bivšu TV kuću, ali kao gledatelj

Dobitnik nagrade Novinar godine HND-a i dugogodišnji reporter i urednik N1 televizije Hrvoje Krešić (40) prelazi na Novu TV, a pridružit će se njihovom informativnom programu i to od 1. veljače 2022. godine.

- Hrvoje Krešić je posljednjih godina na N1 televiziji postao sinonim za moderno i beskompromisno novinarstvo, vrhunskog stila i osobnosti. N1 televizija uvijek mu je pružala punu potporu. Otvarali smo mu prostor kao vrhunskom reporteru, ali i uredniku i voditelju brojnih formata: od predizbornih debata i istraživanja, fokus grupa, izbornih analiza do specijala o klimatskim promjenama i uređivanja i vođenja N1 Studija uživo. Hrvoju želimo uspješan nastavak karijere u okviru naše zajedničke medijske grupe - kažu iz N1.

Krešić je 2005. godine započeo karijeru u Novom listu, zatim je od 2011. godine bio na RTL-u gdje je proveo šest godina, a na N1 je došao 2017. godine i tamo je ostao pet godina.

- Prošlo je gotovo pet godina otkako je počela moja nevjerojatna avantura na N1 televiziji. Pet intenzivnih, burnih godina, u mnogome često i pionirskih. Pet godina stalnih javljanja uživo i postavljanja svih pitanja koja moraju biti postavljena; pet godina posebnih projekata; pet godina stalnog pomicanja granica - kaže Hrvoje.

Njegov kolega Andrija Jarak pak, nakon 17 je godina s Nove TV prešao u Informativni program RTL-a, u kojem će dobiti i svoj talk show. 

Najčitaniji članci