Obavijesti

Show

Komentari 68

HTZ: Goran zaplakao dok je pjevao za bolesnog oca

HTZ: Goran zaplakao dok je pjevao za bolesnog oca
6

Goran je doznao prije nastupa da mu tata boluje od raka. Nije mogao suspregnuti emocije dok je pjevao 'Ain't No Sunshine'. Prošao je u drugi krug

VIDEO

Moj Papi je smrtno bolestan. Srcem i dušom pjevao sam za njega i na pozornici mi je došlo da zaplačem od tuge, drhtavim glasom rekao je 17-godišnji Goran Balaban iz Umaga. Pred nastup u RTL-ovu showu “Hrvatska traži zvijezdu“, koji je u Opatiji sniman prije pet mjeseci, doznao je da mu tata Miljenko (61) boluje od tumora na jednjaku i plućima. Teška ga je bolest prikovala za krevet i otad je smršavio više od 40 kilograma što je usporilo liječenje kemoterapijom. Oslabljen organizam operaciju ne bi izdržao. Sjetna pjesma “Ain’t No Sunshine” Billa Withersa koju je otpjevao, Gorana je podsjetila na bolesnog oca.
- Dok sam kročio na pozornicu, sjetio sam se bolesnog tate. Znao sam samo da pred žirijem trebam pokazati osjećaje. Radio sam nešto što volim za nekoga koga volim. Dok sam pjevao, bio sam tužan, ali i sretan zbog mog Papija, koji me od malih nogu posvuda pratio, a sad kad sam ga najviše trebao uz sebe, nije ga bilo. Ako izgubim prijatelja, znam, naći ću novoga. Ali ako izgubim tatu, drugog nikad više neću imati - kaže Goran.
Skromni učenik 4. razreda srednje Hotelijersko-turističke škole u Umagu u show se prijavio na nagovor prijateljice Ele. San mu se, kaže, ostvario. Prošao je u drugi krug. Nekoliko stotina kuna koje su mu trebale za put na audiciju jedva je skupio jer mu obitelj preživljava s nešto više od 3000 kuna, koje u umaškom hotelu zaradi majka Manda.
- Sve do prije neki dan Goran je u školu išao u poderanim tenisicama. Ove godine ni knjige mu nisam imala čime kupiti. Hvala Bogu, imamo za kruh jer nam dobri ljudi daju 50 ili 100 kuna - kaže Goranova majka Manda.

TANJA STALNO PLAKALA ZBOG BOLESNE MAJKE
Bivša stanarka Big Brother kuće Tanja Jovanović (24) željela je pobijediti u showu kako bi osvojenim novcem pomogla obitelji. Dubrovčanka je u kući često plakala zbog majke Marije, koja boluje od raka dojke. Britanka Jade Goody (28) u ispovijedaonici Big Brother kuće saznala je da ima rak vrata maternice. Napustila je show zbog kemoterapije. Umrla je lani na Majčin dan, a iza sebe je ostavila udovca Jeffa Braziera (31) te sinove Bobbyja (6) i Freddieja (5).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu