Obavijesti

Show

Komentari 1

Hugh Grant zahvalio na pismu: Drew Barrymore pisala mu je usred skandala o varanju '90-ih

Hugh Grant zahvalio na pismu: Drew Barrymore pisala mu je usred skandala o varanju '90-ih
7

Glumci su pričali o svojem prijateljstvu na njezinom talk showu, osim što su podijelili priču o pismu, spomenuli su i da je Barrymore jednom Granta pozdravila tako da ga je ljubila 10 minuta pred producentima, pa otišla

VIDEO

Glumica Drew Barrymore (46) nedavno je na svojem talk showu 'The Drew Barrymore Show' ugostila glumca i prijatelja Hugh Granta (60). On je iskoristio tu priliku kako bi joj zahvalio na podršci tijekom sredine '90-ih, kad se zbog varanja našao suočen s velikim skandalom, a i da se prisjete nekih do sad nepoznatih događaja u njihovom prijateljstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grant je, naime, 1995. godine uhvaćen u autu s prostitutkom Divine Brown. Neprimjerena avantura tada najpopularnijeg glumca u romantičnim komedijama završila je na naslovnicama svih tabloida koji su držali do svoga imena. Sada je Hugh javno zahvalio Drew Barrymore, s kojom je glumio u filmu 'Glazba i stihovi', što mu je tada poslala pismo podrške.

Hugh Grant priznao prevaru: Loše sam odglumio pa sam se u autu opustio uz prostitutku...
Hugh Grant priznao prevaru: Loše sam odglumio pa sam se u autu opustio uz prostitutku...

To vrijeme opisuje kao 'crne dane', za sebe je rekao da je bio idiot, a riječi potpore od glumice koja ga tada nije ni upoznala puno su mu značile.

- Tada me opkolilo 5.000 novinara i takvo lijepo i srdačno pismo jako me razveselilo. Zbog toga ćeš uvijek imati mjesto u mojem srcu - rekao joj je Hugh.

Barrymore je objasnila da mu je poslala pismo jer se sama morala nositi sa skandalima od mladosti, kada je otišla na odvikavanje. U isto vrijeme ga je jako cijenila kao glumca, što je bio dodatan razlog da mu se obrati.

- Od glumaca i političara očekuje se da budu nepogrešivi, savršeni. Bože sačuvaj da neke privatne stvari želimo zadržati za sebe, jednostavno nemamo te povlastice - primijetila je Drew.

PA/Pixsell

Prisjetili su se i drugih trenutaka u svojem prijateljstvu. Glumica je jednom prilikom umjesto pozdrava odlučila poljubiti Granta. Priznaje kako je te večeri u New Yorku popila nekoliko pića.

- Umjesto da kažem bok, samo sam te zgrabila za kragnu i krenula ljubiti - nakon čega su malo flertali prije nego što je otišla.

- Bilo je veoma bizarno. Ja sam isto bio pijan, ali producenti s kojima sam pričao bili su trijezni i vrlo iznenađeni takvim pozdravom - našalio se Hugh oko susreta.

Maurice 30th Anniversary Screening - London

Glumci su također popričali o tome kako se Hugh nosi s očinskim odgovornostima. Grant je otac petero djece, njegova najstarija kći ima 9 godina, a najmlađe dijete dočekao je sa suprugom Anna Elisabet Eberstein (42) krajem 2018. godine.

- Mrzim odgovornost. Ostarjeli sam otac petero djece i cijelo vrijeme čekam nekoga odraslijeg od mene da dođe i radi to umjesto mene - rekao je glumac o tome kako se nosi s djecom.

Channel News Service

Priznao je da unatoč tome što je konstantno iscrpljen, trenutačno sretniji nego što je ikada bio.

- Svi klišeji istiniti su. Sva ta ljubav predivna je. Ne samo djeca, nego i moja supruga - dodao je kako bi ju Drew zbilja trebala upoznati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja