Obavijesti

Show

Komentari 16

Huljić mu je napisao hit, pa ga fanovi već 'opsjedaju' s njim...

Huljić mu je napisao hit, pa ga fanovi već 'opsjedaju' s njim...
7

Iako još nema mentora koji će mu pomoći graditi karijeru smatra da se od Nine Badrić i Branka Đurića Đure može puno naučiti. Objašnjava kako bi mu bilo zadovoljstvo kad bi s njima mogao raditi i u budućnosti

VIDEO

U finalu showu 'Zvijezde - ljetni hit' pobjedu je odnio Armin Malikić (27) iz Tuzle koji je već nakon prvog nastupa osvojio srca žirija, ali i gledatelja. Arminu je u čast pobjede ljetni hit 'Ja bi tija bit' napisao Tonči Huljić (57). Time je osvojio 50 tisuća kuna, ali i  nastup na Splitskom festivalu gdje će premijerno izvesti svoju prvu pjesmu. 

- Osjećaj je super. Opušten sam i radujem se morskoj klimi. Nadam se da će vrijeme biti lijepo i da će biti zabavno - objasnio je Armin. Istaknuo je da prije nije pratio Splitski festival, ali da zna kako su mnogi veliki pjevači pjevali na toj pozornici. 

- Zato mi je drago što imam tu priliku i s nestrpljenjem čekam nastup - pohvalio se pobjednik showa. Iako još nema mentora koji će mu pomoći graditi karijeru smatra da se od Nine Badrić (46)  i Branka Đurića Đure (57) može puno naučiti. Objašnjava kako bi mu bilo zadovoljstvo raditi s njima. Sada kada su se dojmovi slegli plan mu je promovirati singl te raditi na novim pjesmama.

Pobjednik Armin: 'Nikad nisam pristao na nemoralnu ponudu'
Pobjednik Armin: 'Nikad nisam pristao na nemoralnu ponudu'

- Volio bih snimati još, rad u studiju me zabavlja - otkrio nam je Malikić koji će ljeto provesti radno, ali kaže da će naći vremena i za odmor. Nada se da će bar tjedan dana biti na moru.

- Želim se malo odmoriti i sunčati, da napunim baterije - rekao je Armin. No osim glazbe i odmora Tuzlak će uskoro diplomirati ma Medicinskom fakultetu. Zbog studiranja je morao pauzirati i glazbenu karijeru, a medicina ga je naučila najtežim životnim lekcijama.

- Za muziku živim, a toliko puta sam odbio glazbene prilike zbog učenja. Ipak, tko odustane ne dođe do kraja - kaže Armin. Osim što se posvetio glazbi i fakultetu, Malikić nakon showa 'Zvijezde - ljetni hit’ sve više vremena provodi i na društvenim mrežama.

- Nakon showa povećao mi se broj pratitelja. Poruke mi šalju i djevojke i dečki, i stariji i mlađi - kaže. Obožavatelji su toliko zavoljeli njegov ljetni hit, pa nam se Armin pohvalio da su mu već počeli slati videozapise kako pjevaju njegovu pjesmu. 

Srce mu ipak još uvijek nije osvojenom, a baš poput pravog Lava, Armin pada na komplimente. Najveća podrška su mu prijatelji i obitelj, a priznaje kako je bilo trenutaka kada nitko nije stajao iza njega. 

- Tada sam shvatio da čovjek prvo treba voljeti sebe kako bi u nečem i uspio - istaknuo je talentirani mladić.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu