Obavijesti

Show

Komentari 58

Pobjednik Armin: 'Nikad nisam pristao na nemoralnu ponudu'

Pobjednik Armin: 'Nikad nisam pristao na nemoralnu ponudu'
7

Nakon showa povećao mi se broj pratitelja. Poruke mi šalju i djevojke i dečki, i stariji i mlađi, govori nam Armin Malikić

VIDEO

U finalu showu 'Zvijezde - ljetni hit' pobjedu je odnio 27-godišnji Armin Malikić iz Tuzle koji je već nakon prvog nastupa osvojio srca žirija, ali i gledatelja. Njegovog talenta se ne bi posramila niti svjetska zvijezda, a ovaj mladić uskoro će se pohvaliti i još jednim zvanjem. I to zvanjem doktora.

- Pjevanjem se bavim čini mi se od četvrte godine. Znam da sam prvi nastup imao još u vrtiću i da je to bila tragikomedija. Ljubav je ipak ostala, a moj talent se nastavio razvijati - prisjetio se Armin. Svoj prolazak u finale smatra zasluženim, a sudjelovanje u showu će najviše pamtiti po iskrenom prijateljstvu. Marljivi mladić ne briljira samo na pozornici već i u školskoj klupi. Naime, Tuzlak će uskoro diplomirati ma Medicinskom fakultetu.

- Uvijek sam bio pravi štreber i kroz cijelo školovanje htio sam upisati dobar fakultet. Medicina je teška i izazovna, a izazove volim. Recimo da je to bio glavni razlog - otkrio nam je Malikić. Zbog studiranja je morao pauzirati i glazbenu karijeru, a medicina ga je naučila najtežim životnim lekcijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za muziku živim, a toliko puta sam odbio glazbene prilike zbog učenja. Ipak, tko odustane ne dođe do kraja - kaže Armin i nastavlja:

- Prve tri godine su bile najteže. Polaganje anatomije i fiziologije je podrazumijevalo zatvaranje u kuću na par mjeseci i učenje po osam sati dnevno. Kada bi radio neke glazbene projekte prepoznavali su me po torbi s knjigama. Kada snimanje završi, sjednem negdje i učim - prisjetio se budući liječnik Armin. Osim što se posvetio glazbi i fakultetu, Malikić nakon showa 'Zvijezde - ljetni hit’ sve više vremena provodi i na društvenim mrežama.

- Nakon showa povećao mi se broj pratitelja. Poruke mi šalju i djevojke i dečki, i stariji i mlađi - kaže. Srce mu ipak još uvijek nije osvojenom, a baš poput pravog Lava, Armin pada na komplimente.

- Ovo ljeto namjeravam izbaciti pjesmu. Album imam u planu, ali o tom po tom - kaže. Na pitanje što nikada ne bih uradio zbog karijere, Armin je odgovorio bez razmišljanja.

- Nikada se ne bih ponizio zarad uspjeha. Nikada nisam imao ‘nemoralne ponude’, ali ne bih uradio nešto zbog čega bi se kajao ili osjećao loše. Niti bih ikada očekivao da će netko to napraviti zbog mene. Ne bih gazio ‘‘preko leševa’’ da dođem do cilja - otkrio je Bosanac. Najveća podrška su mu prijatelji i obitelj, a priznaje kako je bilo trenutaka kada nitko nije stajao iza njega.

Budući doktor odnio pobjedu: 'Nikako nisam očekivao ovo...'
Budući doktor odnio  pobjedu: 'Nikako nisam očekivao ovo...'

- Tada sam shvatio da čovjek prvo treba voljeti sebe kako bi u nečem i uspio - zaključio je talentirani mladić.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...