Obavijesti

Show

Komentari 10

Hurem u Dubrovniku prošetala s 'tajnim' dečkom kojeg skriva

Hurem u Dubrovniku prošetala s 'tajnim' dečkom kojeg skriva
5

Glumica je prije četiri godine zbog nesretne ljubavi pokušala skočiti s balkona hotela u kom je živjela. Danas živi sa kćerkom Larom (4), glumi u filmovima i serijama, i s novim se dečkom odmara u Dubrovniku

VIDEO

Turska glumica njemačkog podrijetla Meryem Uzerli (34) zaljubila se u Dubrovnik kad je još prije nekoliko godina godišnji odmor provela šetajući ispod dubrovačkih zidina. Zvijezda turske sapunice 'Sulejman Veličanstveni' nedavno se ponovno se vratila u Dubrovnik, ali ovaj put, kako prenosi Story, kako bi pratila finale Svjetskog nogometnog prvenstva s hrvatskom publikom.

 

❤️🌺

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Dio svakog dana Meryem je odvajala za lokalne obožavatelje, ali i za milijune pratitelja na društvenim mrežama kojima je svakodnevno pružala uvid u ljepote juga naše obale. No svima je krila svoju pratnju. Riječ je o novom dečku kojeg krije i od turskih i od njemačkih obožavatelja, njemačkom kolegi Tamerom Tirasogluom (35) koji se u Njemačkoj proslavio televizijskim ulogama kriminalaca različitog etničkog podrijetla. 

 

📷 by @muportrait #actor #acting #photography #blackandwhite #moments #travel

A post shared by Tamer Trasoglu (@tamertirasogluofficial) on

Tijekom izlazaka, koje su obilježili nježni zagrljaji i poljupci, par se nije odvajao od fotoaparata kojim su, osim znamenitosti Dubrovnika, snimili i pokoji selfie. Jedan od njih je objavio i sam glumac na društvenoj mreži, no vješto je prekrio dio Meryeminog lica kako fanovi ne bi otkrili o kome je riječ. 

Meryem je u Dubrovnik navodno stigla prva u društvu prijateljica, a uskoro joj se pridružio i glumac rodom iz Istanbula. Osim u večernjim šetnjama društvo je uživalo i u ljepotama stjenovitih plaža, a nisu propustili ni kupanje u bazenu luksuznog hotela u turskom vlasništvu. 

 

📷 by @muportrait

A post shared by Tamer Trasoglu (@tamertirasogluofficial) on

Nekoliko je fotografija iz Hrvatske glumica, najpoznatija po ulozi Harem, objavila i na društvenoj mreži, a na jednoj od njih pozira u crveno bijelom dresu. Netom prije Meryem je medijima otkrila da ima hrvatske korijene.

 

- Jeste li znali? Moja je prabaka iz Hrvatske - napisala je glumica na profilu društvene mreže. 

Da je veza s Tamerom ozbiljna dokazuju i fotografije koje je par objavio a na kojima se može vidjeti da su upoznali i svoje kćerkice koje oboje imaju iz prijašnjih veza. 

Šokantno priznanje Hurem: 'Htjela sam si oduzeti život'
Šokantno priznanje Hurem: 'Htjela sam si oduzeti život'

- Najbolji tata ikad - komentirala je ispod jedne fotografije Meryem čija se kćer Lara (4) navodno odlično slaže s Tamerovom mezimicom Emmom.

Iako neki misle da je život ove atraktivne glumice bajkovit, to je navodno daleko od istine. Nakon što je dobila ulogu sultanije Hurem u 'Sulejmanu Veličanstvenom' morala je preseliti iz rodne Njemačke u Istanbul. U novoj je sredini bez ikoga poznatoga dvije godine živjela u hotelu. Naime, njezin je otac iz rodne Turske otišao u Njemačku u potrazi za boljim životom prije 30-ak godina i tamo se oženio s Njemicom s kojom je 1984. dobio Meryem.

 

@nazlicelik__ @diyaronar ❤️❤️ #lovecroatia #croatia🇭🇷

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

U Istanbulu se glumica odlično snašla i zavoljela domovinu svoga oca, ali je i proživjela neke od najvećih životnih trauma. Sve je počelo kad se zaljubila u 17 godina starijeg biznismena i brokera Cana Atesa. Njih su dvoje neko vrijeme bili u sretnoj vezi, no problemi u njenoj turskoj avanturi kulminirali su nekoliko dana nakon što je s kolegama snimala jubilarnu 100. epizodu telenovele 'Sulejman Veličanstveni'. Glumica je najednom naglo je napustila set, a producenti i turski mediji su prenijeli kako pati od 'kroničnog umora i mentalne iscrpljenosti'.

Hurem ljetuje u Dubrovniku: 'Moja prabaka je iz Hrvatske'
Hurem ljetuje u Dubrovniku: 'Moja prabaka je iz Hrvatske'

Produkcija je zbog Meryeminih zdravstvenih problema napravila i stanku u snimanju, ali je nisu imali vremena dugo čekati. Snimanje su morali nastaviti, a njenog su oca Husseina molili da kćer nagovori da se vrati, nudili joj najbolje psihologe i psihijatre. Hussein ih je odbio jer mu je njezino zdravlje navodno  bilo najvažnije a kasnije se ispostavilo da je glumica bila jako depresivna zbog prekida s Canom Atesom s kojim je ostala u drugom stanju. 


Turski je biznismen, kad mu je Meryem priopćila vijest o trudnoći, navodno naglo promijenio ponašanje prema njoj, otjerao ju iz stana i nagovarao na abortus. S njegovim se mišljenjem složila i njena kolegica sa seta Nebahat Cehre (74), poznata kao majka sultanija iz iste serije, pa ju je nagovarala na pobačaj i uvjeravala da joj dijete tijekom snimanja 'hit serije' nije potrebno, pogotovo jer se tada već znalo kako će snimanje trajati još cijelu godinu. 


Zbog svega toga je glumica pala u još veću depresiju pa si je jedne kobne noći pokušala oduzeti život i baciti se s balkona istanbulskog hotela u kojem je živjela. Srećom, u zadnjem su ju trenutku spriječili.

Hurem kakvu još nismo vidjeli: Otkrila zavidnu figuru u badiću
Hurem kakvu još nismo vidjeli: Otkrila zavidnu figuru u badiću

- Istina je da sam zbog depresije pokušala skočiti s balkona hotela i da su me u tome spriječili. Bilo je strašno, jednostavno sam htjela sve okončati, biti uništena, umrijeti, htjela sam se ubiti kako bih konačno bila slobodna od svega - ispričala je mjesecima kasnije Meryem turskim medijima. 

 

💋

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

 

#off ❤️

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

- Sada mi je najvažnije što sam živa. Depresiju i boravak u bolnici doživljavam kao prolaznu fazu u životu Ipak smo svi mi ljudi i imamo svoje uspone i padove. Nakon ovog ću biti još snažnija. Zahvalna sam svima koji me nisu osuđivali - poručila je tada i odlučila da se neće vratiti u Tursku, i to unatoč prijetnjama producenata da će ju kazniti s novčanim iznosom od 5,7 milijuna dolara (oko 36 milijuna kuna) zbog kršenja ugovora.

Više nije crvenokosa: Ovako danas izgleda fatalna Hurem
Više nije crvenokosa: Ovako danas izgleda fatalna Hurem

To ju očito nije previše zabrinjavalo i bilo joj je važno samo na svijet donijeti zdravo dijete. Sudbina se pobrinula da joj i poslovno uslijedi dobro razdoblje pa je dobila ponudu u za ulogu u seriji 'Kraljica noći' za koju joj je ponuđeno 600 tisuća eura (oko 4 i pol milijuna kuna) po sezoni. To nije htjela odbiti pa se vratila u Tursku i na male ekrane. 
Vrhunac sreće je doživjela u veljači 2014. kada je postala majka. 

- Zahvalna sam cijeloj obitelji i prijateljima koji su me uvijek bodrili i željeli mi samo najbolje. Neizmjerno sam zahvalna na lijepim željama i ljubavi koju sam zbog vas osjetila - napisala je na društvenim mrežama glumica nakon poroda. No problemi su opet počeli nakon što ju je bivši tužio jer je djetetu u rodni list upisala samo svoje prezime. 

Severina zahvalila Hurem: Moja mama je najsretnija zbog videa
Severina zahvalila Hurem: Moja mama je najsretnija zbog videa

- Svjestan je grešaka iz prošlosti pa sada želi priznati dijete i brinuti o njoj - rekli su tada Atesovi odvjetnici koji su najavili i borbu za skrbništvo nad malom Larom. To je posebno razljutilo Meryem , ali i njene roditelje i prijatelje.- Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Svi se sjećamo što je govorio prije nekoliko mjeseci. S Meryem nije imao ozbiljne namjere a dijete mu nije bilo ni na kraj pameti jer se u prijašnjoj vezi već ostvario kao otac - rekli su prijatelji glumice a za nju je tada opet sve krenulo nabolje. 

 

❤️

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

- Nema ljepšeg osjećaja od bezuvjetne ljubavi prema malom biću koje te uči kako ne biti sebičan i biti bolji čovjek. Od kad sam postala majka svaki dan imam razloga za slavlje - ponosno je izjavila. 

Tulum u Sarajevu: Hurem je tresla guzom na Severinin hit
Tulum u Sarajevu: Hurem je  tresla guzom na Severinin hit

Ubrzo je tursku adresu stanovanja privremeno zamijenila beogradskom, a dijelila ju je s tadašnjim dečkom, glumcem Ozanom Guvenom, poznatijim kao Rustem-paša iz serije 'Sulejman'. Njih su dvoje u Beogradu boravili uglavnom zbog snimanja filma 'Rane moje majke'. Par je obilazio noćne klubove i zabavljao se do ranih jutarnjih sati a obožavateljima se činilo da se Meryem vrača starom stilu života. 

 

#tb @marieclairearabia #dubai ❤️

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

- Sinoć je trebala snimati no noć prije je tako pretjerala s alkoholom da je morala uzeti slobodan dan. Potpuno je opuštena i čini se da koristi sve prednosti svoje popularnosti - otkrili su svojedobno za medije izvori iz produkcije filma u Beogradu. 
Kratka je veza s Guvenom završila prošlo ljeto nakon čega glumica navodno nije dugo tugovala a s njemačkim je kolegom od prosinca prošle godine. 

 

🌳

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu