Obavijesti

Show

Komentari 7

Hus o Miši: Ima karizmu, ali sad ne razumijem to što radi

Hus o Miši: Ima karizmu, ali sad ne razumijem to što radi
4

Mišo Kovač je neko čudo, ne mogu to baš sasvim percipirati. Imam problema ako to kažem u Dalmaciji, onda skoče na mene, rekao je Husein Hasanefendić Hus

VIDEO

A 'ko danas nema tanke živce, rekao je Husein Hasanefendić Hus na predstavljanju novog singla Parnog valjka 'Tanki živci' na Narodnom radiju. 

Zajedno s klavijaturistom Berislavom Blaževićem sinoć je gostovao u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', na koji su došli ravno s probe. Valjak se uvježbava za nastavak turneje u studenom, u sklopu koje će posjetiti manje gradove u Hrvatskoj. 

- Otkako smo se ponovno skupili, svirali smo samo u velikim gradovima. Prošlo je tako i 10 godina da nismo bili u nekim mjestima. Zašto ne bismo malo svirali u Kutini ili Đakovu. Želja nam je da se život vrati i u ta mjesta - rekao je Hus te dodao da u vruću jesen nisu željeli ući s laganicom.

- 'Tanki živci', barem mi se čini, imaju energiju koja je pratila prvi singl 'Samo da znaš'. Mislim da je takvo vrijeme došlo da ljudi imaju sve tanje živce. Stalno čekamo da se nešto dogodi, ali nikako da se dogodi - rekao je šef Valjka priznavši da su zbog šokova koji su ih znali iznenaditi u životu, morali očvrsnuti, ali da i on ima stvar zbog kojeg ponekad pokaže kratak fitilj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Komentirao je i hrvatsku glazbu, odnosno za koga treba imati tanke, a za koga debele živce. 

- Mišo Kovač je neko čudo, ne mogu to baš sasvim percipirati. Imam problema ako to kažem u Dalmaciji,  onda skoče na mene. Razumijem ja tu njegovu karizmu pogotovo nekad, ali sad ne razumijem to što radi - rekao je Hus kazavši da su mu dobri Elemental, Massimo i Hladno pivo. 

- Hladno pivce za tanke živce - dometnuo je Hus kazavši da bi Majke bile mrak, samo da se Bare malo više disciplinira. 

- Tony Cetinski je žanrovski pop i on je vrhunski izvođač, a Miro Buljan je vrhunski autor. Preferiram čvršći zvuk, no ono što oni rade, rade odlično. Vanna je ženska verzija Tonija, ali ne bi bilo loše da se nađe nekako bliže s nekim autorom - kazao je Hus te nastavio.

- Colonia super radi to što radi, ali nije moj đir, isto i Magazin, to je perolako.  Za Stavrosa kažu da svira po 5 sati, to je za svaku pohvalu. Severina?  Bilo je 13 plesača, 6 puta se presvukla... Ne znam te pjesme, znam one od prije, nove ne znam pa ne mogu reći - izjavio je Hus rekavši da je za band dragocjeno što se uz staru publiku, pojavljuje i ona mlađa koja prepoznaje senzibilitet Parnog valjka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama