Obavijesti

Show

Komentari 0

Hypo Event Centar domaćin najvećeg dočeka Nove Godine

Hypo Event Centar domaćin najvećeg dočeka Nove Godine
1

Nakon dva urnebesna novogodišnja mega partyja na temu metropola New York i London, ovoga puta RNB Confusion najavljuje još šareniji doček Nove godine

VIDEO

U posljednjih par godina Sarajevo i Beograd su se isprofilirali kao turističke novogodišnje meke koje nikako ne smijete zaobići. U 2011. godini Zagreb je stao uz bok Sarajevu i Beogradu sa svojim velikim novogodišnjim tulumom u Hypo centru, koji je najveći kao takav komercijalni događaj koji se je desio u posljednjih deset godina u Hrvatskoj. Preko 8 000 posjetitelja ne samo iz Hrvatske i regije već i Europe prošle i pretprošle  godine svjedočilo je uistinu spektakularnim novogodišnjim dočecima u Hypo Event centru koji se je ekskluzivno za te prilike pretvarao u svjetske metropole New York i London.

Ove godine, ekipa klupskog branda RNB Confusion sve svoje posjetitelje vodi u daleki Rio De Janeiro, šarenu brazilsku prijestolnicu znanu po velikom osmijehu, spektakularnom i šarenom karnevalu te budućem nogometnom svjetskom prvenstvu. Slogan novogodišnjeg mega tuluma je „ALL IN ONE RHYTHM“.

Mjesto zabave je ponovno Hypo centar na Slavonskoj aveniji koji svojom lokacijom, izgledom, velikim parkingom i garažom te modernim konceptom zadovoljava najviše standarde koji ovakav događaj zahtjeva. Ove godine organizatori najavljuju još spektakularniji tulum, uređenje, scenografiju i produkciju te mini repliku svih poznatih simbola Ria. Kao i za protekla dva novogodišna tuluma kada su se fanovi oblačili u duhu New Yorka i Londona, poželjno je da se tradicija poštivanja "dress code-a" nastavi te da svi zajedno činimo šarenilo Rio De Janeiro scenografije.  Tako će Hypo Event centar uređenjem, scenografijom, modom i duhom na jedan dan postati mali Rio De Janeiro.

OSTALO JE JOŠ SAMO 10 "ALL INCLUSIVE" COPACABANA DIE HARD FAN ULAZNICA PO PROMOTIVNOJ CIJENI!

GIRLS 149 KN I  BOYS 199 KN I  VIP 499 KN

Za naše najvjernije fanove, prijatelje i one koji su prošla dva novogodišnja dočeka s nama proveli u euforičnoj atmosferi, namijenili smo ograničeni paket ulaznica po simboličnim cijenama koje će biti dostupne samo najbržima! U samo jednom danu od najave pretprodaje ulaznica razgrabljeno je čak 300 ulaznica.

OGRANIČENI paket ULAZNICA „COPACABANA DIE HARD FAN“ dostupan je do isteka zaliha.

Od ponedjeljka cijene ulaznica idu gore, i to za cure 199kn te za dečke po cijeni od 249kn. Vip ulaznice možete kupiti po cijeni od 499kn. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško