Obavijesti

Show

Komentari 1

'I mama je otišla s ove planete kako seka ne bi bila usamljena'

'I mama je otišla s ove planete kako seka ne bi bila usamljena'
7

Pokojne glumice Carrie Fisher i njena majka Debbie Reynolds su bile toliko povezane da su i u smrt otišle zajedno. Carrie je godinama bila u tajnoj vezi s Harrisonom Fordom, piše u novim memoarima...

VIDEO

Todd Fisher (60), sin glumice Debbie Reynolds, progovorio je o užasu koji je proživljavao kad su mu prošle godine u samo dan razlike umrle i majka i sestra. Otkrio je da su 'njegove cure', kako ih sam naziva, majka Debbie Reynolds i sestra Carrie Fisher, imale jako kompliciran odnos, prenosi Daily Mail. 

U knjizi 'Moje cure: Život s Carrie i Debbie' je otkrio i da je njegova sestra dugo tajila aferu s glumcem Harrisonom Fordom. Todd kaže da je njegova ispovijest svojevrsna ljubavna poruka i pismo zahvale za dvije najposebnije i odanije žene koje je ikada upoznao.

Rekao je da su njih dvije, unatoč tenzijama i ponekom svađom, bile jako bliske. Todd navodi kako su bile toliko povezane da je majka Debbie umrla od slomljenog srca samo dan nakon kćeri.

- Debbie je otišla s ove planete kako bi se osobno pobrinula da Carrie ne bude usamljena. Nakon što je Carrie preminula, mama je rekla da želi i ona otići  - rekao je.

FILE PHOTO: Actress Debbie Reynolds poses with her daughter actress Carrie Fisher (L) after Reynolds star in the live theatre and stage category

Todd Fisher se oduvijek sjajno slagao s majkom

Debbie Reynolds je u 84. godini života umrla od srčanog udara. Pozlilo joj je dok je sa sinom dogovarala detalje oko sprovoda pokojne Carrie.

- Mama je bila zabavna, zaigrana, lijepa i pametna. Obožavali smo se. Imali smo dobru povezanost od prvog dana - napisao je Todd koji je bio toliko opčinjen majkom da je htio i otvoriti muzej u njenu čast, prenosi usatoday.com. Na kraju je, zbog financijskim razloga, ta ideja propala, a majčine predmete je prodao na aukciji.

USA - 2017 TCM Classic Film Festival Opening Night Red Carpet - Los Angeles

Debbie Reynolds je živjela životom prave holivudske dive, a njena smrt je označila gubitak još jedne zvijezde starog Hollywooda. Osim glumačkog, Debbie se istaknula i nevjerojatnim pjevačkim talentom. Najpoznatija uloga joj je ona u mjuziklu Singin' in the Rain. Bila je nominirana za Oscara za najbolju glumicu 1964. za mjuzikl The Unsinkable Molly Brown.

Javnost je posebno zanimao njen privatni život

Udavala se tri puta, a u prvom braku s pop pjevačem Eddyjem Fisherom je dobila sina Todda i kćer Carrie.

Debbie i njen suprug Eddy su bili bliski s Hollywoodskom divom Elizabeth Taylor i njenim suprugom Mikeom Toddom. Čak su bili i međusobni kumovi na vjenčanju. Intenzivno su se družili sve dok Mike nije tragično preminuo. Samo godinu nakon njegove smrti, Elizabeth i Eddy su imali aferu, ubrzo su sve priznali javnosti i postali par, a Debbie je uz buran razvod ostala sama s djecom. 

Pixsell

Debbie nije imala sreće u ljubavi

S biznismenom Harryjem Karlom se vjenčala 1960. godine. Karl je zbog kockarskih dugova počeo uzimati novac od Debbie i doveo je do ruba bankrota što je presudilo njihovom braku, prenosi heavy.com. Ni posljednji suprug, Richard Hamlett, nije bio treća sreća. U jednom je intervjuu izjavila da joj je treći suprug bio još gori od prva dva. 

Nakon razvoda od Richarda, Debbie više nije imala ljubavnih veza i u potpunosti se posvetila djeci i karijeri.

Carrie se godinama borila s ovisnošću

Njenu kćer Carrie Fisher je proslavila uloga princeze Leije u kultnoj franšizi Zvjezdani ratovi. Debitirala je u filmu Holivudski frizer uz Goldie Hawn i Warrena Beattyja.

U memoarima, koji su dio Toddove knjige, Fisher je priznala aferu s kolegom Harrisonom Fordom, s kojim je glumila u Zvjezdanim ratovima. Godinama se borila s ovisnošću o drogama i alkoholu. Osamdesetih godina je zbog predoziranja završila u bolnici i na odvikavanju. Kasnije joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj o kojem je u intervjuima otvoreno pričala. Preminula je od srčanog udara u 60. godini života.

VIDI OVO: 20 najbizarnijih činjenica na svijetu!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama