Obavijesti

Show

Komentari 54

'I nakon 30 godina govori mi da sam najljepša žena na svijetu'

'I nakon 30 godina govori mi da sam najljepša žena na svijetu'
9

Ove godine u rujnu poznati glumački par Kevin Bacon i Kyra Sedgwick slavi 30-godišnjicu braka. Imaju dvoje djece, još uvijek se jako vole, poštuju, a kažu da su strast i požuda još uvijek prisutni

VIDEO

Veljača je mjesec ljubavi. Tim povodom svaki dan sve do Dana zaljubljenih - Sv. Valentina donosimo vam po jednu ljubavnu priču poznatih ličnosti koja će malo koga ostaviti ravnodušnim. Neke su šokirale svijet, neke su rasplakale mnoge, a neke su tragično završile.

Oni imaju jedan od najdugotrajnijih i najuspješnijih brakova u Hollywoodu. Kevin Bacon (59) i Kyra Sedgwick (52) zaljubili su se na setu filma 'Lemon Sky' 1987., a iskre su, kažu, između njih dvoje odmah zafrcale. Vjenčali su se godinu dana kasnije. Bacon, zvijezda filma 'Footloose', tada je prolazio kroz teško životno razdoblje no Kyra Sedgwick je sve promijenila. 

- Kada sam upoznao ljubav svog života karijera mi je bila na dnu. No onda se dogodila ljubav, počela su se rađati naša djeca, a i ponude za filmove krenule su se nizati - kazao je Bacon, i cijenjeni glumac, redatelj i producent

'On mi je i dalje strašno sexy'

Prije nego što je upoznao svoju Kyru bio je u petogodišnjoj vezi s glumicom Tracy Pollan ali je ‘osjećao’ da ona nije prava za njega. 
Kyru je zaprosio na Božić i bio šokiran kad je prihvatila njegovu bračnu ponudu

- Stavio sam prsten u čarapu za poklone. Bio sam potpuno šokiran kada je rekla 'da' - ispričao je svojedobno Kevin.

62nd Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

I premda su su u braku 30 godina Kevin i Kyra kažu da su strast i požuda su još uvijek prisutni.

- Koja je tajna našeg braka? Joj, sad ću osramotiti našu djecu, ali svakako zdrav i aktivan seksualan život. Kad Kevin uđe u prostoriju meni i dalje plešu leptirići u trbuhu - rekla je jednom prilikom Sedgwick koja s Baconom u braku dobila dvoje djece, sina Travisa (28) i kći Sosie (25).

71st Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

 - Također, dobro je često ići na medeni mjesec, a i hodati gol po kući. Naravno nije to dovoljno za uspješan brak - kazala je uz smijeh Kyra. Istaknula je da oni stalno vode brigu jedno o drugome.

-  Pronalazimo vremena za sebe i volimo biti sami. Mislim da je na kraju dana to i najbolje za našu djecu jer se osjećaju sigurno kada znaju da su mama i tata dobro, uživaju zajedno i žele biti zajedno. To je važno – objasnila je Kyra.

Nakon 25 godina braka saznali da su - rođaci

Prije 5 godina Kevin i Kyra proučavali su obiteljsko stablo u emisiji 'Finding Your Roots'. Šokirali su se otkrićem. Pregledavajući nalaze DNK analize znanstvenici su zaključili da su rođaci u devetom koljenu.

HBO

- Jesam li ti rekla! Od početka naše veze znala sam da nas veže nešto jače. Osjetila sam to kad sam te upoznala. Govorila sam ti cijelo vrijeme, ali mislio si da umišljam - objašnjavala je tada glumica svom suprugu za kojeg kaže da je nevjerojatno iskren.
- Ima visoke moralne standarde, ne laže, ne vara. Ne znam kako mu uspijeva, ali uvijek me uvjeri da sam najljepša žena na svijetu, jedina žena - objasnila je Kyra.

Kyra Sedgwick Star on the Hollywood Walk of Fame - Los Angeles

Dio svojeg bogatstva Bacon i Kyra izgubili su u malverzacijama ozloglašenog prevaranta Bernieja Madoffa no to ih nije slomilo.

- To je samo novac, a mi hvala bogu imamo dovoljno - kaže Bacon kojeg supruga redovito šalje po nabavku namirnica i u kemijsku čistionicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Dobrovoljno ušla u logor smrti kako bi spasila svog voljenog...
ZAGREPČANKA NIJE ODUSTALA

Dobrovoljno ušla u logor smrti kako bi spasila svog voljenog...

Zagrepčanka Olga Watkins, rođena Czepf za vrijeme Drugog svjetskog rata prešla je cijelu zaraćenu Europu i ušla u logore smrti da nađe svog zaručnika Juliusa...

'Nismo išli u crkvu na misu već smo se tajno sastajali i ljubili'
RECEPTI ZA DUGI BRAK

'Nismo išli u crkvu na misu već smo se tajno sastajali i ljubili'

Morate poštovati jedno drugo, razgovarati, ne varati, ne lagati, donositi odluke zajedno, ne gledati samo na sebe, savjeti su koje parovi koji su zajedno već pola stoljeća poručuju mladima
Chaplin i Oona: 'Pokosila me je svojom ljepotom i šarmom...'
DOBILI SU 8 DJECE

Chaplin i Oona: 'Pokosila me je svojom ljepotom i šarmom...'

Charlie Chaplin bio je 36 godina stariji od svoje četvrte supruge Oone O'Neill. Vjenčali su se kad joj je bilo 18 godina a njihov brak izazvao je neviđeni skandal. Otac se je odrekao i razbaštinio je..