Obavijesti

Show

Komentari 26

I. Paris: S Gotovcem ne bih nigdje, pa niti na poligraf

I. Paris: S Gotovcem ne bih nigdje, pa niti na poligraf
4

Ante Gotovac tvrdi kako je Ivana 'obradila’ dečke u pet tjedana. Vajta demantira njegove navode, a Boris i dalje tvrdi da su se seksali Dino i Ivana

VIDEO

Ispao sam glavni negativac jer je ja jedini nisam guzio na farmi. Ivana je poruku napisala u almanah koji je bio okrenut od kamera, a to je da se osam puta guzila s Bubijem, četiri s Borisom, a Vajti je pušila u poljskom zahodu, tvrdi Ante Gotovac (40).
Dodaje kako mu je dosta nepravednog ponašanja ostalih “farmera” prema njemu. Kako bi dokazao da je u pravu, bivšu Miss Universe Ivanu Paris (25) pozvao je na poligraf.
- Neka ode sa mnom tamo. Lijepo sam ja rekao da je Ivana neophodna za show kao i poljski zahod - kazao nam je ljutito Gotovac. Prozvana bivša manekenka izjavila je kako je ovakve Antine priče dobro zabavljaju.
- Nemam nikakvih komentara jer se ne želim spuštati na njegov nivo. S njim nisam spremna ići nikamo pa tako ni na poligraf - kazala nam je kroz smijeh Ivana. Dodala je kako s Gotovčevima nije ostala ni u kakvu odnosu. Bivši voditelj “Golih vijesti” Boris Jelinić demantira da se seksao s Ivanom.
- Ante je dosta stvari izmislio. Jedine osobe za koje znam i za koje sam rekao da su se seksale su Dino i Ivana - rekao nam je Boris. Dino Bubičić tvrdi da se ni s kim nije seksao.




VAJTA: IVANA MI JE PRIJATELJICA
Sead Memić Vajta (59) kaže kako su priče o oralnom seksu glupost.
- Ante ovim pričama samo zabavlja javnost. Ivana je draga cura, ali ja s njom nisam imao apsolutno ništa - kaže oženjeni Vajta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu