Obavijesti

Show

Komentari 40

Iako su velike zvijezde, slava i novac uopće ih nisu promijenili

Iako su velike zvijezde, slava i novac uopće ih nisu promijenili
1

Iako je poznato da slava i novac mijenjaju ljude, ove zvijezde ostale su jednostavne, zahvalne i koriste svoj status ne bi li učinili svijet boljim mjestom. Upravo zbog toga mnogi ih vole i cijene

VIDEO

George Clooney

Glumac i redatelj koji je nedavno postao otac blizancima Alexanderu i Elli poznat je po svojim filantropskim akcijama za koje su ga nagradile i organizacije Stephena Spielberga i Sandre Bullock. Spielberg je rekao da je Clooney 'najbolja vrsta humanitarca - skromni humanitarac'. Svojim javnim istupanjima i donacijama nastoji američkoj javnosti približiti politička i socijalna zbivanja iz zemalja poput Ruande, Armenije i Sudana. Njegov je cilj 'otežati javnosti da ignorira zbivanja iz ostatka svijeta'. Nedavno je i oduševio javnost kada je posjetio žiteljicu staračkog doma koja je njegova velika obožavateljica. 

Ben Affleck

Warner Bros 2017 Cinemacon Presentation 2017 - Las Vegas

Glumac koji je priznao da se borio s ovisnostima o alkoholu i kockanju poznat je kao jedan od najskromnijih holivudskih glumaca. Iako se njegov razvod s Jennifer Garner događao pod budnim okom javnosti, Affleck nikada nije komentirao njihovu situaciju, a uvijek je imao samo riječi hvale za svoju bivšu suprugu. On i Garner zajedno odgajaju njihovu djecu te često izlaze na obiteljske izlete. 

Tom Hanks

Cloud Atlas Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Glumca obožavaju i kolege zbog njegove duhovitosti, šarma i radnog elana. Često ga hvale jer je na setu uvijek smiren i u najstresnijim situacijama te se uvijek trudi da se njegovi kolege isto tako osjećaju. Hanks je u braku sa suprugom Ritom Wilson već 29 godina. Svojim fanovima na pisma odgovara porukama pisanim rukom ili na jednoj od svojih starih pisaćih mašina koje skuplja. 

Sarah Michelle Gellar

Instagram

Glumica se nikada nije zamarala komercijalnim neuspjehom filmova koje je snimila nakon serije 'Buffy: Ubojica vampira', jer je osim glume, posvećena i dobrotvornom radu. Njezini kolege opisuju je kao velikodušnu osobu, a poznata je i po tome što nikad ne odbija popričati sa svojim fanovima koji je zaustavljaju na cesti. I svoju je djecu angažirala da joj pomažu u humanitarnom radu kojim pomaže dječjim bolnicama.

Ed Sheeran

Milano, TV broadcast "Che tempo che fa"

Britanski kantautor danas je jedna od najvećih glazbenih zvijezda, no put k vrhu bio je težak. Kada se preselio u London u želji da ostvari karijeru, Sheeran nije imao gdje spavati, pa mu se znalo dogoditi da 'odmori' na klupicama u parkovima. Upravo je zbog toga, smatraju njegovi prijatelji, Ed danas jako jednostavan i skroman. Uvijek je spreman pomoći drugima, a angažiran je i oko humanitarnih udruga koje pomaže beskućnicima. Sheeran je napisao mnoge pjesme i svojim kolegama, a oni za njega kažu da je jedan od najboljih i najbržih skladatelja s kojima su radili. Glazbenik se često šali i na vlastiti račun, zbog čega ga mnogi cijene i vole. 

Adele

Osim zbog svojih srcedrapateljnih pjesama, pjevačica je poznata i po svojoj pristupačnosti i jednostavnosti. Mnogi je opisuju kao 'tipičnu britansku curu iz susjedstva'. Adele psuje, glasna je i priznala je da je jako puno pila sve dok se nije posvetila majčinstvu. Iako je priznala da ju je slava malo zbunila, njeni prijatelji i kolege tvrde da je ona jedna od 'najnormalnijih' zvijezda koje su ikad upoznali. Glazbenica je pokazala i veliko srce kada je pomagala žrtvama požara u londonskom neboderu. Stanare koje su izgubili domove grlila je i pričala s njima te im je pomagala i financijski, a posebno je oduševila i vatrogasce koje je posjetila ne bi im se zahvalila. 

Robert Pattinson

22917021

Glumac koji je svjetsku slavu stekao u filmovima 'Sumrak' na setu je uvijek omiljen jer nikada ne stvara probleme, a opisuju ga kao milostivog i zahvalnog. Sa svim suradnicima uvijek ostane u dobrim odnosima, a tako nerijetko stekne i bliske prijatelje. Sa svojim obožavateljima uvijek radije popriča nego snimi selfie, a autograme će potpisati u bilo koje doba dana i noći. 

Keanu Reeves

Cast member Keanu Reeves attends a promotional event of movie "John Wick: Chapter 2" in Tokyo

Glumac je nekoliko puta istaknuo kako je zahvalan na svom životu, no smatra da novac ne donosi sreću. Upravo zbog toga, Keanu ne štedi kada treba pomoći nekome. Poznato je da je Reeves dio svoje milijunske plaće dao timu Matrixa koji je radio na specijalnim efektima, a kaskaderima je kupio motore marke Harley Davidson. Keanu gotovo redovno donira pozamašne svote u dobrotvorne svrhe te vjeruje u 'jednostavan život'. Vozi se javnim prijevozom i priča s obožavateljima na ulici. Uvijek se trudi zapamtiti imena svih ljudi s kojima radi i bolje ih upoznati. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu