Show

Komentari 7

Ibrahimović ušutkao sve glasine o nevjeri: Supruga Helena, on i djeca uživaju u odmoru na jahti

Ibrahimović ušutkao sve glasine o nevjeri: Supruga Helena, on i djeca uživaju u odmoru na jahti

Prije samo nekoliko dana, nogometaš se na Twitter profilu pohvalio trailerom za novi film naziva 'I Am Zlatan: The Movie' koji u kina stiže u rujnu. Film se temelji na njegovoj autobiografiji 'I, Ibra'

Nogometaš A.C. Milana, veliki Zlatan Ibrahimović (39) bio je glavna tema medija prošlog ljeta kada su ga povezivali s popularnom sportskom novinarkom Dilettom Leottom (29). Naravno, radilo se o prevari, a ne o majstoriji s terena. I dok je svijet brujio o romantičnim večerama i snimanju reklama, Zlatan i njegova nevjenčana supruga Helena Seger s kojom je već 18 godina, nisu htjeli ništa komentirati.

POGLEDAJTE VIDEO 

Samo nekoliko mjeseci nakon medijske pažnje usmjerene prema Diletti i Zlatanu, počelo se šuškati da je Heleni dosta nevjere te da zbog toga želi odseliti iz njihovog doma. Takav preokret na kraju ne bi previše iznenadio javnost s obzirom na to da su se u njihovoj 18 godina dugoj vezi javljale svakakve glasine o nevjeri nogometaša. 

Što se zapravo dogodilo, znaju samo oni, a izgleda da su i razne nesuglasice, ukoliko ih je bilo, za sada riješili. Naime, Zlatan i Helena 'uhvaćeni su' na obiteljskom odmoru, a na fotkama njihov odnos izgleda idilično. 

Par je u vezi dobio dva sina, Maximiliana (14) i Vincenta (13), s kojima trenutno uživaju na jahti na Mallorci. 

Zlatana su jednom prilikom novinari upitali kakve žene voli, a on im je odgovorio: 

- Na kakve žene mislite? Ja volim samo jednu ženu. 

Prije samo nekoliko dana, nogometaš se na Twitter profilu pohvalio trailerom za novi film naziva 'I Am Zlatan: The Movie' koji u kina stiže u rujnu. Film se temelji na njegovoj autobiografiji 'I, Ibra', a govori o svim uspjesima u poprilično moćnoj nogometnoj karijeri. 

Najčitaniji članci