Obavijesti

Show

Komentari 12

Ida osvježila imidž: 'Predivna ženo, je l' ima što tebi ne stoji'

Ida osvježila imidž: 'Predivna ženo, je l' ima što tebi ne stoji'
3

Oduševila je pratitelje frizurom, ali i modnom kombinacijom. Odjenula je dugu crvenu haljinu koju je upotpunila zlatnim štiklama, ogrlicom te bijelim rukavicama

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (43) odlučila je osvježiti imidž, pa je svoju plavu kosu obojila u ružičasto. Tom promjenom se, naravno, pohvalila i svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Pink. Ma što možeš nositi uz pink kosu? SVE! Sretan početak ljeta svima koji slave!!! - napisala je Ida uz fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom.

Oduševila je pratitelje frizurom, ali i modnom kombinacijom. Odjenula je dugu crvenu haljinu koju je upotpunila zlatnim štiklama, ogrlicom te bijelim rukavicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

'Preslatka', 'Predivno ženo', 'Ljepoto', 'Je l' ima išta što tebi ne stoji', 'Sviđa mi se, sviđa' - pisali su joj.

Ida Prester: 'Koncert Davida Bowieja bio mi je prvi u životu'
Ida Prester: 'Koncert Davida Bowieja bio mi je prvi u životu'

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila novi singl 'Budalo' u suradnji s mladim umjetnikom Fantomom.

- Ovo je pjesma o ljudima koji se opiru ljubavi, a zapravo je od početka sve jasno. Iz straha igraju igrice, prave se ludi i samo gube vrijeme. Za njih je smišljena i poruka pjesme: 'Prestani s inatom i dođi da me voliš, moglo bi biti dobro baš, budalo'. Nek vam ova pjesma i poruka budu soundtrack ljeta koji stiže, ljeta u kojem ćemo nadoknaditi sve propuštene poljupce i zagrljaje - istaknula je Ida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)