Show

Komentari 12

Ida osvježila imidž: 'Predivna ženo, je l' ima što tebi ne stoji'

Ida osvježila imidž: 'Predivna ženo, je l' ima što tebi ne stoji'

Oduševila je pratitelje frizurom, ali i modnom kombinacijom. Odjenula je dugu crvenu haljinu koju je upotpunila zlatnim štiklama, ogrlicom te bijelim rukavicama

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (43) odlučila je osvježiti imidž, pa je svoju plavu kosu obojila u ružičasto. Tom promjenom se, naravno, pohvalila i svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pink. Ma što možeš nositi uz pink kosu? SVE! Sretan početak ljeta svima koji slave!!! - napisala je Ida uz fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom.

Oduševila je pratitelje frizurom, ali i modnom kombinacijom. Odjenula je dugu crvenu haljinu koju je upotpunila zlatnim štiklama, ogrlicom te bijelim rukavicama.

'Preslatka', 'Predivno ženo', 'Ljepoto', 'Je l' ima išta što tebi ne stoji', 'Sviđa mi se, sviđa' - pisali su joj.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila novi singl 'Budalo' u suradnji s mladim umjetnikom Fantomom.

- Ovo je pjesma o ljudima koji se opiru ljubavi, a zapravo je od početka sve jasno. Iz straha igraju igrice, prave se ludi i samo gube vrijeme. Za njih je smišljena i poruka pjesme: 'Prestani s inatom i dođi da me voliš, moglo bi biti dobro baš, budalo'. Nek vam ova pjesma i poruka budu soundtrack ljeta koji stiže, ljeta u kojem ćemo nadoknaditi sve propuštene poljupce i zagrljaje - istaknula je Ida.

Najčitaniji članci