Show

Komentari 6

Ida Prester razveselila bolesnu obožavateljicu: 'Raspala sam se u tisuću komadića zbog Ane...'

Ida Prester razveselila bolesnu obožavateljicu: 'Raspala sam se u tisuću komadića zbog Ane...'

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila snimku nastupa na kojem joj se pridružila obožavateljica Ana koja boluje od cistične fibroze.Ida joj je omogućila da dođe na Exit i posvetila pjesmu njezinom ozdravljenju...

Ida Prester (42) je prošli vikend nastupila na Exit festivalu u Novom Sadu, gdje je pjevala pred 30 tisuća ljudi.

Na svom Facebook profilu podijelila je sa svojim pratiteljima najemotivniji trenutak svog nastupa.

- Jedan od ljepših momenata. Ana Kostadinović Kosta je djevojka koja je istetovirala na tijelu stihove pjesme Sutra. U međuvremenu smo saznali da Ana boluje od teške bolesti, poveli je na Exit, izveli je na binu i posvetili pjesmu njenoj borbi za dostupni lijek - objasnila je Ida u opisu snimke nastupa.

- Ana je danas napisala ovaj status a ja sam se raspala u tisuću komadića.. ‘I tako me je cura, koja mi je uzor i inspiracija od pubertetskih dana, uz čiju sam muziku stasavala, zaljubljivala se toliko puta, cijelom dušom plesala, ponekad plakala i štošta slavila - dovela na prvi Exit u životu, izvela na binu, poklonila mi pjesmu i trenutak vrijedan bar 1000 života. Ida Prester, cvijete najveći, hvala ti što si toliko nježna i stvarna, i što ću imati šta da pričam unucima. Uspjela si što nitko nije - da me ozdraviš, makar na noć! - napisala je Prester.

Na kraj je dodala i hashtag 'cistična fibroza' jer je to naziv dijagnoze njezine obožavateljice Ane.

Najčitaniji članci