Show

Komentari 4

Igor Kojić s osmjehom od uha od uha: Nakon što je otpratio Seve, objavio vesele fotke s ekipom...

Igor Kojić s osmjehom od uha od uha: Nakon što je otpratio Seve, objavio vesele fotke s ekipom...

Već duže vrijeme se šuška o krahu braka supružnika Kojić. Severina na Instagramu ne prati više nikoga, a zadnja službena fotografija s Igorom je od 2. veljače 2020. godine

Igor Kojić (33) objavio je prvu fotku na Instagram profilu nakon što su se on i supruga Severina Kojić (49) međusobno otpratili. Na Instagram storyju postavio je par fotki s odmora u Crnoj Gori, a sudeći po osmijehu na licu, situacija sa suprugom ga ne brina ni najmanje. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Kojić, kako se da zaključiti iz njegovih objava, trenutno uživa na odmoru s prijateljima i sestričnom Katjom Milas s kojom je jedan dan izašao i na večeru u restoran. 

Podsjetimo, već duže vrijeme se šuška o krahu braka supružnika Kojić. Severina na Instagramu ne prati više nikoga, a zadnja službena fotografija s Igorom je od 2. veljače 2020. kada su bili u Rijeci na spektaklu za prijestolnicu kulture.

Igor je pak zapratio 22 ljudi na Instagramu, a sve Severinine fotografije izbrisao.

Bivši sportaš u travnju ove godine viđen je, kažu očevici, u Zagrebu kako iseljava svoje stvari iz zajedničkog stana na Kozjaku. Tada je Severinin PR tim napisao da je stvari iseljavala zapravo njena nećakinja Mia Popović.

Prošle godine u  listopadu slavili su petu godišnjicu vjenčanja u Beogradu. Ni tim se povodom nisu oglasili na društvenim mrežama kao ranijih godina. Nisu se oglasili ni u rujnu, kad im je bila peta godišnjica vjenčanja u Istri.

Posljednji put da su se oglasili na društvenim mrežama bilo je prošlo ljeto u srpnju, kad je Igor slavio rođendan, koji mu je Severina tad čestitala javno.

Najčitaniji članci