Obavijesti

Show

Komentari 136

Igrali se Hollywooda: Naše su zvijezde zablistale pred Jolie

Igrali se Hollywooda: Naše su zvijezde zablistale pred Jolie
20

Mnogim našim poznatim osobama ovo je vjerojatno bila jedinstvena prilika da prošetaju istim crvenim tepihom po kojem je koračala zvijezda poput Angeline Jolie

VIDEO

Ni brojni poznati Hrvati nisu željeli propustiti zagrebačku premijeru redateljskog prvijenca holivudske glumice Angeline Jolie. Osobe iz svijeta politike, glazbe, glume i mode prošetale su crvenim tepihom i u jednom se složili: Angleina Jolie divna je osoba. Među prvim poznatim osobama pojavio se Leon Lučev koji je imao malu, ali slatku ulogu u filmu "U zemlji krvi i meda“.

- Imao sam samo jednu scenu i pristao sam na ulogu samo radi Angeline. Želio sam vidjeti kako radi. Ne mogu procijeniti kakva je kao osoba jer sam je vidio samo jedan dan, ali mislim da je dobra redateljica - rekao je hrvatski glumac.

Bivša misica Anica Kovač pojavila se u dugačkoj plavoj haljini držeći pod ruku svog supruga Roberta. Iskreno je priznala da se boji da neće moći zaustaviti suze kada pogleda film. U šali je dodala i da joj nije žao što s Angelinom nije došao Brad Pitt objasnivši da holivudski ljepotan ne zadovoljava njene kriterije jer nije iz Bosne i Hercegovine. Saborska zastupnica Bianka Matković je pak otkrila kako je djecu ostavila doma da bi u miru pogledala film Angeline Jolie.

- Cijeli prostor bivše Jugoslavije se digao na noge zbog ovog filma i zanima me kako je jedna osoba poput nje prikazala ratna zbivanja - rekla je zastupnica.

Glumica Nataša Janjić izrazila je žaljenje što u Lijepu našu nije došao Brad Pitt, a s njom se složila i redateljica Irena Škorić.

- Vjerujem da će nas film osvijestiti da se više nikada ne ponovi to što se dogodilo. Mnoge moje drage kolege glume u filmu što me iznimno veseli - rekla je Bojana Gregorić Vejzović dodavši da bi joj bila velika čast kada bi zaigrala u nekom od idućih filmova Angeline Jolie. Osim što su obje glumice, Angelina i Bojana imaju još jednu zajedničku stvar - obje su UN-ove ambasadorice: Angelina UNHCR-ova, a Bojana UNICEF-ova zbog čega se naša glumica iznimno divi holivudskoj zvijezdi.

- Usudila se ići u zemlje u koje se ni mnogi svjetski politički lideri nisu usudili otići što je svakako pohvalno. Svaki savjet od nje bi mi dobrodošao jer su to sestrinske firme - zaključila je Bojana.

Njena kolegica Zrinka Cvitešić sretna je što se netko sjetio napraviti priču o tragičnoj ljudskoj sudbini i na pet minuta sve svjetske reflektore uperiti u taj problem.

- Razmišljala sam da li bi mogla biti redateljica. Naime, ja sam kao dijete bila prognanik, izgubila članove obitelji i kuću i nisam sigurna da ne bi o tome poželjela nekad nešto reći. Bilo koncertom, bilo predstavom ili pak filmom. Proživjela sam trčanje pred bombama i ratnu traumu zbog čega sam pripremila maramice u slučaju da mi suze krenu - rekla je Zrinka Cvitešić.

Poznati glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović izrazio je svoju zahvalnost Angelini Jolie što se uopće pozabavila temom tragedije u Bosni i Hercegovini.  

Crvenim tepihom prošetali su i Gordan Kožulj sa suprugom, vaterpolist Dubravko Šimenc, glumice Nada Gačešić-Livaković i Daria Lorenci, voditeljica Vanja Halilović, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...