Show

Komentari 44

Iluzionistu se život pretvorio u pakao nakon trovanja hranom

Iluzionistu se život pretvorio u pakao nakon trovanja hranom

Život mladog mađioničara pretvorio se u pakao nakon što se lani otrovao hranom. I prije trovanja je bolovao od Kronove bolesti, a sad je, čini se, bolje. Kazao je da se nada kako će se uskoro vratiti svom poslu

Britanski iluzionist Dynamo (35), pravog imena Steven Frayne, rekao je ovaj tjedan kako se njegov život pretvorio u pakao nakon što se lani otrovao hranom. U prilog mu nije išla ni činjenica da boluje od Chronove bolesti i artritisa. Zbog lijekova koje mora piti nekontrolirano se udebljao. Unatoč narušenom zdravlju, Frayne se nada kako će se uskoro opet moći baviti onim što najviše voli.

- Pozdrav svima, napravio sam ovaj video kako bi svi znali što se događa u mom životu posljednjih osam mjeseci. Loše se osjećam otkako sam prošlog ljeta završio u bolnici zbog hrane. Kada se tome doda i moja bolest, kombinacija je i više nego poražavajuća. Bole me svi zglobovi u tijelu, neizdrživo je - rekao je Dynamo. Dodao je kako ne jede gluten, mliječne proizvode, masnoću i povrće. 

Iako je vidno loše, zahvalio se svima koji su mu pomogli da opet stane na noge. Najavio je i nove mađioničarske nastupe koji bi trebali uslijediti uskoro.

- Zahvaljujući ljudima iz zdravstva sam malo bolje. Napokon sam se izvukao iz bolnice, a ponovno sam i na svojim nogama. Unatoč lošem tipu artritisa od kojeg bolujem i koji jako utječe na moje tijelo, radim na novim trikovima i nadam se da ćemo se vidjeti vrlo brzo - rekao je iluzionist .

Britanac je imao teško djetinjstvo. Majka ga je rodila sa 16 godina, a otac je često boravio u zatvoru i nikad nije razvio prisan odnos s njim. U intervjuu za Daily Mail otkrio je da se dao na svladavanje iluzionističkih vještina da bi se odupro zločestim vršnjacima, koji su ga zlostavljali zbog sitne građe i štreberskog lica.

Dynamo je gledatelje zadivio trikovima poput hodanja po rijeci Temzi i levitiranja iznad najvišega nebodera u Europskoj uniji, 310 metara visokog londonskog 'The Sharda'. Osramotio se u rasprodanoj londonskoj O2 areni kada mu je propao trik s mobitelom u staklenoj boci. Mobitel od od čovjeka iz publike nije zazvonio u boci, kako je bilo predviđeno.

 

Najčitaniji članci