Obavijesti

Show

Komentari 20

Ima 10-ero djece, a sada uživa s 18 godina mlađim modelom...

Ima 10-ero djece, a sada uživa s 18 godina mlađim modelom...
6

Legendarni komičar nije bio u stand-upu već godinama, ali je pregovarao s Netflixom prema kojima bi trebao snimiti niz komedija. Osim po izvrsnoj glumi, ovaj je glumac poznat i po mnogobrojnoj obitelji

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Sheen djeci plaća 700.000, a Murphy 350.000 kn mjesečno

Već se kao dijete pokazao kao vrlo bistar, pametan i talentiran. Počeo je s pričanjem viceva pred publikom, a s 19 godina se prijavio na talenat za mlade. Eddie Murphy sada je filmski glumac i komičar, a danas slavi 59. rođendan. 

20th Annual Hollywood Film Awards - LA

Osim po izvrsnoj glumi i mnogim filmskim ulogama, ovaj je glumac poznat i po mnogobrojnoj obitelji. Murphy je u vezi s atraktivnom 18 godina mlađom manekenkom Paige Butcher od 2012., a par se upoznao još 2006. na snimanju filma 'Kuća debele mame'. Od početka veze vole privatnost i rijetko javno govore o svom odnosu.

PXL_WEN_240215_10071251

Paige i Eddie imaju dvoje djece. Najmlađi je dječak Max Charles, kojeg je manekenka rodila prije dvije godine. Srednje ime Charles dječak je dobio po Eddiejevom starijem bratu, također glumcu koji je preminuo od leukemije. Zajedno imaju i kći Izzy Oonu (3). 

2016 Hollywood Film Awards - Arrivals

Murphy ima još osmero djeve koje je dobio s četiri različite žene. Njegov najstariji sin Eric ima 30 godina, a dobio ga je u vezi s Paulette McNeely. Iz veze s Tamarom Hood Murphy ima sina Christiana (29).

S bivšom ženom Nicole Mitchell Murphy (52) ima kćeri Bellu Zahru (17), Zolu Ivy (19), Shayne Audru (24), Briju (29) te sina Milesa Mitchella (27). Iz veze s bivšom 'Spajsicom' Mel B (44) ima kćer Angel Iris (12).

Murphy trebao glumiti Grincha, Trump bio u filmu 'Sam u kući'
Murphy trebao glumiti Grincha, Trump bio u filmu 'Sam u kući'

Murphy je glumio u brojnim filmovima, međutim, jednu je ulogu odbio, zbog čega i danas žali. Nedavno je u showu televizijskog voditelja Jimmyja Fallona, otkrio je kako su mu 1988. ponudili glavnu ulogu u hitu 'Tko je smjestio zeki Rogeru?', koju je odbio.

Razlog zbog kojeg je odbio ulogu je taj što je mislio da je koncept filma čudan.

- Bio sam kao: Što? Animacija i ljudi, to mi je jednostavno zvučalo poput sr*nja - rekao je voditelju. Ulogu je na kraju dobio britanski glumac Bob Hoskins i film je osvojio 3 Oscara. Kaže da se i danas osjeća poput idiota zbog cijele situacije.

Actor Eddie Murphy arrives  at the Hollywood Film Awards in Beverly Hills

Legendarni komičar nije bio u stand-upu već godinama, ali je pregovarao s Netflixom prema kojima bi trebao snimiti niz komedija. Naime, glumcu je Netflix ponudio čak pola milijarde kuna za serijal stand-up specijala što, kako strani mediji pišu, nije veliko iznenađenje jer je Eddie kao komičar jako puno zarađivao. Njegov film 'Eddie Murphy Raw' zaradio je 330 milijuna kuna te postao najuspješniji stand-up film svih vremena. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mel B progovorila o ljubavnom brodolomu: 'Nije priznao kćer'

Pokretanje videa...

01:39


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu