Obavijesti

Show

Komentari 229

Ima dečka? Fatalna Barbi zbog ljubavi posvadila dvije obitelji

Ima dečka? Fatalna Barbi zbog ljubavi posvadila dvije obitelji
1

ZBRKA Barbara u showu ljubi Tomislava Crnčevića, a vani ima dečka Matiju Jankovića, zbog čega je razočarala njegove najmilije koji su krenuli u ‘rat’ na Facebooku

VIDEO

Knjigovotkinja Barbara Peterčić (24) u showu “Farma” zaljubila se u soboslikara Tomislava Crnčevića (29). Par svaki dan izmjenjuje nježnosti, a Zagrepčanin je rekao da bi Velikogoričanku oženio.

Ipak, na društvenim mrežama se odvija pravi 'rat' jer je Barbi navodno u vezi s Matijom Jankovićem iz Velike Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:58

Dečko ju je vozio u show

- Barbaru poznajem godinama. Vani ima dečka Matiju, mog bratića. Ne mogu vjerovati što gledam u showu - napisala je na društvenoj mreži Marijana iz Zagreba. Ogorčena je jer tvrdi da su njezin bratić i Barbara živjeli zajedno. Matija ju je navodno odvezao autom kad je morala ići u show.


- Žao mi je bratića jer nije zaslužio javno poniženje. Barbara je razočarala previše ljudi koji je vani čekaju i pitam se kako će im pogledati u oči - komentirala je sestrična Barbarina dečka. Njegova obitelj kaže kako je par u vezi pet godina. Fatalnu farmericu pokušale su obraniti njezina sestra Marija i školska prijateljica Andrea. 


- Barbi je punoljetna i ima svoju glavu. Osim toga, nije joj išlo u vezi s Matijom pa su prekinuli prije showa - rekla je Barbarina sestra. Dodala je da, ako si farmerica i radi štetu, radi je samoj sebi. Barbarina prijateljica iz trgovačke škole također kaže da je par prekinuo.

- To nije istina. Barbara nije spominjala nikakvu pauzu. Ako je htjela prekinuti s Matijom, trebala je to ljudski napraviti - kaže Matijina obitelj.

Ljubavni klinč u šumi

Od kada je Velikogoričanka na farmi prešla u Tomislavovu zajednicu, par je nerazdvojan.


- Ja njemu ne mogu uopće odoljeti - rekla je Peterčić. Kad su je ostali farmeri priupitali bi li sa Zagrepčaninom mogao pasti seks u kući, ona je rekla da to ne bi mogla nikad napraviti javno na televiziji. 


- Tomislav je jako zgodan momak. On je dosta živ i hiperaktivan, dok sam ja mirnija i povučena - kaže farmerica. Par je nedavno prvi put uhvaćen u vrućem ljubavnom klinču kad su se odvojili od zajednice i ljubili u šumi. Sakrili su se među granje kako ih ostali natjecatelji ne bi vidjeli.

Obitelj bez komentara

- Između Barbare i mene se rađa ljubav. Jako je vrijedna, pristojna, kulturna i lijepa cura. Ma cura za brak - rekao je Tomislav.

Dodaje kako će tek na kraju showa vidjeti kako će se sve završiti. Barbarin navodni dečko Matija nije komentirao ovaj slučaj, a njegova obitelj je rekla da više ne želi ništa komentirati već da će sve reći Barbara kad izađe.

Barbara i Tomislav nisu jedini par s Farme koji je pričao o vjenčanju. Gordan Grabovac (44) iz Sinja zaljubio se u Jasminu Milaković (30) iz Zagreba.

- Ja bih dao nagradu od pola milijuna kuna samo da budem s njom - rekao je vojni umirovljenik, koji je odrastao u domu.

'Gori kao zmaj' zbog Josipe

Njihova ljubavna priča raznježila je i nasmijala ostale farmere.


- Otkad sam došao na Farmu, nadao sam se da ću te upoznati jer si mi jako draga. Taj lijepi nosić, oči, usta i tvoje obline su me napalile - rekao je Gordan Zagrepčanki. Dodao je da 'gori kao zmaj' zbog nje. Par dane provodi u međusobnom podbadanju, zezanciji i smijehu, a Gordan često izmasira Jasminu.


- On je predivna osoba i drago mi je da sam ga upoznala - rekla je kemijska tehničarka.

Par se prvi put poljubio kad su igrali 'bocu istine' i dobili to kao zadatak. Njegova najbolja prijateljica Danijela Jakovljević Zimić iz Sinja kaže kako je predosjetila da bi mu Zagrepčanka mogla odmah “upasti” u oko.

- On voli ljude koji mu jasno govore što da radi jer je tako naučio u domu - kaže Danijela.

Kod Gorana nema glume

Gordanova prijateljica dodaje kako je on više kućni tip koji voli biti u dugim i ozbiljnim vezama. Prema farmerici Jasmini ponaša se zaštitnički, a najtužniji je kad nisu u istom timu. Gordan je čak lažno zaprosio Jasminu kad su se farmeri zezali u showu. Kleknuo je pred nju kao pravi romantik.

- Ja bih htio da si mi žena i siguran sam da nećeš biti nikad gladna. Nećeš biti bez para i hrane te nećeš umrijeti - šalio se pritom očarani Sinjanin.

Osim njih, na Farmi se dogodilo još ljubavnih trzavica. Metkovac Goran Kaleb (28) ljubuje s Josipom Tomljanović (29), iako ga vani navodno čeka djevojka.


- Nema glume kod moga Gorana. Ne znam koliko je Josipa njegov tip cure, ali svakako je radišna. Ne znam je li Goran u vezi - rekla je njegova majka.

Sara Đunđuš (24) iz Pušćine ljubila se i seksala s Antom Baždarićem (20) iz Splita. Kad je ispala iz showa, rekla je da je seks bio zapravo gluma.

Tomislav i Barbi

Par je počeo vezu na Farmi, a Barbara nikad nije rekla da je u vezi. U Tomislava se zaljubila i kaže kako ne može odoljeti njegovu šarmu.

Voli plesati i izlaziti

Barbara u slobodno vrijeme pleše folklor i vozi bicikl. Na Farmi joj najviše nedostaju voljena sestra i obitelj, a fali joj i mobitel.

Matija i Barbi

S Matijom iz Velike Gorice navodno je bila pet godina u vezi, a i živjeli su skupa. Njegova obitelj kaže da je upravo on Barbaru dovezao u show te da su još u vezi.

Nerazdvojan par

Gordan se s Jasminom povezao od početka showa. Iako se često prepiru, vole si davati savjete. Gordan je zaljubljen, a Jasmina uživa u tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu