Obavijesti

Show

Ima neka tajna veza: Ivan Zak pobjegao s brinetom na Bohinj

Ima neka tajna veza:  Ivan Zak pobjegao s  brinetom na Bohinj
1

Bez problema sam se uživio u ulogu s tako dobrom glumicom pa se kemija nekako stvorila među nama. Ekipa nas je pohvalila da izgledamo kao pravi zaljubljeni par, našalio se Zak

VIDEO

Bohinj me je oborio s nogu i sigurno ću se uskoro vratiti. Nataša i ja smo se odlično zafrkavali na snimanju i nadam se da ćemo uskoro imati priliku ponoviti suradnju, rekao je Ivan Zak (37).

Pjevač je ispunio želju obožavateljima i u Sloveniji snimio spot za novu pjesmu 'Meni se s tobom'. Napisao ju je s Antonijom Šolom (37), a u spotu glumi zaljubljenog mladića koji s glumicom Natašom Nanevom izmjenjuje nježnosti pored Bohinjskog jezera.

- Bez problema sam se uživio u ulogu s tako dobrom glumicom pa se kemija nekako stvorila među nama. Ekipa nas je pohvalila da izgledamo kao pravi zaljubljeni par - našalio se Zak. 

Najviše ga je razveselila vožnja u starinskom kabrioletu. Zak voli automobile i brzu vožnju, a poznat je po tome da često mijenja jurilice. Ivan se na Bohinju uspješno uhvatio u koštac s ulogom zaljubljenog muškarca, što je u spotu pjesme “Sve si moje” prepustio mladom kolegi.

- Glavni glumci u spotu 'Sve si moje' bili su djeca i stvarno me je oduševilo kako su se oboje uživjeli u uloge i odigrali ljubavnu priču kao odrasli - rekao je Zak. 

Pjevač se nada da će nova pjesma ponoviti uspjeh hita 'Sve si moje', koju je napisao u travnju. Pohvalio se tada da su njegovi obožavatelji pozitivno komentirali pjesmu, a s njim je uglas pjevaju na svakom njegovu koncertu. Zak uskoro kreće na ljetnu turneju.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...