Obavijesti

Show

Komentari 3

Ima novosti: Upoznajte parove RTL-ovog showa '3,2,1 kuhaj!'

Ima novosti: Upoznajte parove RTL-ovog showa '3,2,1 kuhaj!'
28

Od prvog veljače dvadeset parova kuhara amatera bori se za titulu najboljeg i glavnu nagradu od 100 tisuća kuna u RTL-ovom showu '3, 2, 1 - kuhaj!'

VIDEO

Osim što dosad najveći broj natjecatelja, njih 40, kuhaju u parovima, podijeljeni su u dvije skupine – u Bijelom timu su natjecatelji iz obalnog dijela Hrvatske, dok su u Crvenom timu natjecatelji iz kontinentalnog dijela. Upoznajte timove koji će boriti za nagradu od 100 tisuća kuna.

BIJELI TIM

Anka Šimunić (52) i Ivan Biuk (53)  / sestra i brat / Split

Tipični Dalmatinci – glasni, dominantni i vole spizu. Anka obožava ribariti, a jednom je lopatom uhvatila hobotnicu. Ivan je još kao tinejdžer volio glumu i kazalište, pa ne čudi što je dobio malu ulogu u popularnoj seriji „Velo misto“. Oboje su vezani za svoju majku.

RTL

Branka Pantović (60) i Vladimir Pantović (59) / bračni par / Poreč

Za Branku i Vladimira se može reći da je ih je sreća pomazila tek treći put! Naime, Vladimir je sebe i suprugu prijavio u sve sezone showa. Ove godine nije prošao „iz prve“, ali su on i Branka „uskočili“ kao zamjena za već izabrani par koji ipak nije mogao sudjelovati. Oboje obožavaju kuhati. Vladimir voli ribolov i vino, te često boravi u svojoj taverni, dok je Branka gazda u kući. 

RTL

Doris Vitasović (19) i Irene Išić (41) / buduće snaha i svekrva / Pula

Doris je hotelijerska komercijalistica, karate prvakinja i trenira kick-boks. Njezina partnerica Irene je majka njezinog dečka, s kojom se odlično slaže. Svakodnevno se druže i mogu razgovarati o svemu. 

RTL

Doris Vlah (52) i Luka Dančulović (29) / prijatelji i bivši kolege / Opatija, Lovran

Luka je nekoć bio Dorisin šef, no to ih nije spriječilo da postanu jako dobri prijatelji. Obožavaju natjecanja u kvizovima – može ih se vidjeti u pubovima u kojima se organiziraju kvizovi, a nastupali su zajedno i u „Tog se nitko nije sjetio“.

RTL

Verica Jovanović (32) i Dragan Jovanović (34) / bračni par / Ližnjan

Verica i Dragan vlasnici su doma za starije osobe i kafića. Obožavaju tetovaže i tarantule i svoje dvoje djece. Iako je Dragan dosta viši od supruge, Verica je zapravo gazda u kući. Voli mijenjati boju kose i frizuru, a nekada se bavila modelingom.

RTL

Katarina Bakota (23) i Tomislav Parlov (23) / prijatelji / Split

Katarina i Tomislav su najbolji prijatelji, pravi predstavnici „generacije y“. Svoj odnos opisuju kao savršenu simbiozu. Obožavaju zabave i muziku. Oboje vole kuhati i putovati, te dijele iste ambicije - no silno žele postati slavni. 

RTL

Ljubica Mihaljević (34) i Branka Mihaljević (28) / šogorice / Šibenik 

Ljubica i Branka vole se nadmetati, najviše u igrama na lokalnim zabavama. Često odlaze na planinarenje  i lov na lignje. Žive u velikoj obitelji s petnaest članova i iz šale se uspoređuju s Adamsovima iz popularne serije. Svakodnevno kuhaju, a namirnice uzgajaju u svojem vrtu. 

RTL

Mirna Badjun (37) i Franka Pitalo (44) / prijateljice / Split

Mirna i Franka supruge su pomorca, često ostaju same kod kuće i većinu svog slobodnog vremena provode s djecom. Obožavaju kuhati, plesati i dobro se nasmijati.

RTL

Višnja Zavalić (51) i Blaženka Biondić (46) / prijateljice / Rijeka, Viškovo

Višnja i Blaženka vlasnice su frizerskog salona i najbolje prijateljice. Kako u šali kažu, još ih kredit nije rastavio i nadaju se da nikada neće. Višnja voli peći kolače, a Blaženka u slobodno vrijeme rado plete.

RTL

Vlado Bošnjak (26) i Drago Bošnjak (24) / braća / Solin

Vlado i Drago vole provoditi vrijeme u svom vrtu i polju, dok ljeto provode u konobi na Hvaru. Vole izlaziti zajedno, zabaviti se. Ali i posvaditi, baš kao prava braća. 

RTL

CRVENI TIM

Boris Simić (39) I Mario Magdić (40) / najbolji prijatelji, kumovi / Karlovac

Boris i Mario prijatelji su već 16 godina. Najbolji su prijatelji i kumovi. I dok Boris voli motore i avanturističke sportove, Mario najradije bira tišinu i more. 

RTL

Dražen Đura (52) i Silva Đura (49) / bračni par / Zagreb

Dražen i Silva obožavaju slušati house muziku i izlaziti van. Iako svoje slobodno vrijeme rado provode s unukom, uvijek nađu vremena i za boravak u svom vrtu, gdje pronalaze inspiraciju za kuhanje. Dražen je nekadašnji DJ, dok trenutno vodi frizerski salon.

RTL

Filipa Sorko (23) i Petra Egić (23) / rođakinje / Vinkovci, Vukovar

Kreativna Filipa voli modu i dizajn, kombinirati različite stilove i spajati moderno s tradicionalnim, dok je Petra usmjerena na karijeru modela – ostvarila je uspjeh na natjecanju Ford Supermodela. Obje su komunikativne i zabavne, a tako opisuju i svoje specijalitete koja rado kuhaju prijateljima i obitelji.

RTL

Honorata Šopec (40) i Josip Radaković (58) / šogor i šogorica / Pisarovina, Kamanje (Karlovac)

Iako na prvi pogled ostavlja dojam urbane žene, Honorata je prava poslovna žena koja upravlja velikim imanjem i ne boji se voziti traktor. Zajedno s Josipom, koji je nekoć također bio vlasnik svoje tvrtke, voli obilaziti seoske zabave, oboje obožavaju folklor, kartanje i, naravno, kuhanje.

RTL

Ina Zlonoga (30) i Dina Krupić (31) / rođakinje / Zagreb

Karizmatične Ina i Dina izgledaju slično, a i karakterno su potpuno iste. Komunikativne, zabavne, avanturističkog duha… Vole kuhati za obitelj i prijatelje.

RTL

Jurica Banić (27) i Petar Banić (59) / sin i otac / Karlovac

Petar, nekadašnji učitelj, vodi dom za beskućnike u kojem kuha. Sin Jurica mu pomaže u svemu i jako je ponosan na njega. Vole kuhati zajedno u svojoj konobi. Tradicionalnim jelima Jurica uvijek doda neki moderan štih. Jurica je nekada trenirao košarku.

RTL

Katarina Unukić (24) i Luka Novaković (24) / najbolji prijatelji / Osijek, Tenja

Najbolje prijatelje Katarinu i Luku veže prijateljstvo i – kuhanje. Katarina je mirnija osoba koja želi ostvariti poslovnu karijeru, dok Luka bezbrižno uživa u mladenačkom životu. 

RTL

Marina Obšivač (29) i Mario Đanić (28) / u vezi / Osijek 

Dok je bio mlađi, Mario je radio za Google i to kao njihov najmlađi zaposlenik iz Hrvatske. Sada  rukovodi čak s dvije tvrtke, jednom iz Hrvatske a drugoj je sjedište na Novom Zelandu. Kada su mu trebali savjeti iz područja digitalnog marketinga za tvrtku na Novom Zelandu, Mario se obratio menadžerici i članici MENSA-e Marini i otad su nerazdvojni. Oboje su zaljubljenici u sport i hranu te često kuhaju kod kuće. Zbog ljubavi prema vinu završili su i tečaj za sommeliere.

RTL

Snježana Vandero Humljan (37) i Željko Vandero Humljan (57) / vjenčani par / Zagreb

Otvoreni i zabavni Snježana i Željko obožavaju kuhati. Snježana drži sva četiri kuta kuće i uvijek će pripremiti specijalitete koje Željko voli. 

RTL

Snježana Kožar (50) i Ana Novosel (56) / prijateljice / Zagreb, Donja Stubica

Snježana i Ana izgledaju kao sestre, a prijateljice su već dugi niz godina. Veže ih posebna veza, čak su i rođene na isti datum. Obje uživaju u Aninom vinogradu, u plesu i pjesmi i pripremanju zabava za prijatelje.

RTL


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni