Show

Komentari 11

Imala je 103 kilograma, u finalu se nije pojavila, a životnom je pričom dirnula sve u showu...

Imala je 103 kilograma, u finalu se nije pojavila, a životnom je pričom dirnula sve u showu...

Fotografijom koju je objavila prije nekoliko dana iznenadila je svoje pratitelje. Matea na njoj nosi šminku i pokazuje dekolte, a vidi se i koliko je smršavjela nakon showa

Matea Ilinčić (24) na Instagram profilu najavila je novi početak nakon što je svojevoljno napustila show 'Život na vagi'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, bivša kandidatkinja nedavno je počela objavljivati sve više fotografija i inspirativnih poruka na svojim društvenim mrežama.   

Fotografijom koju je objavila prije nekoliko dana iznenadila je svoje pratitelje. Matea na njoj nosi šminku i pokazuje dekolte, a vidi se i koliko je smršavjela nakon showa. Pratitelji su joj odmah u komentarima ostavili brojne pozitivne komentare.

Njezina životna priča u showu 'Život na vagi' nikoga nije ostavila ravnodušnim no, mnogi su se začudili kada se nije pojavila u finalu. 

- Nisam mogla sudjelovati na finalnoj večeri iz privatnih razloga. Nisam se uspjela vidjeti u elegantnoj uskoj haljini jer u tom sam se ja vidjela u svojoj glavi. Trudim se iz dana u dan da za nekoliko mjeseci budem u najboljem izdanju. Emisija ''Život na vagi'' naučila me je kako biti borben, kako devet puta pasti, ali deseti ustati. Moj trener Edo naučio me je da nema predaje i odustajanja jer samo najjači opstaju. Uz njega je bila i trenerica Maja s korisnim savjetima i spremna uvijek pomoći. Edo je vjerovao u mene, bio uz mene, davao mi najbolje moguće savjete. Uz njega sam osjetila roditeljsku ljubav koja mi je toliko nedostajala – objasnila je Slavonka pa nastavila: 

- Drago mi je što je cijela Hrvatska čula moju priču jer smatram da sam primjer kako se sve može. Prerano sam spoznala težinu života, ali izborila sam se i još uvijek se borim. Idem dalje još jača, borbenija, bez predaje. Teško je i bit će, ali sve je to sastavni dio života. Umjetnička strana mene rekla bi da je život put posut ružinim trnjem. Tvoja je odluka hoćeš li se ubosti i pasti te odustati ili ćeš se dići poput feniksa iz pepela i shvatiti da je samo nebo granica." Otkrila je da su joj neke osobe uljepšale život. "Pojedine osobe od vas uljepšale su mi život. Ipak, u ponekom djeliću ovozemaljskog svijeta postoje dobri ljudi, ljudi kao što su oni. Neke od njih, da ih nema, trebalo bi izmisliti. Najljepše hvala na pozdravu i pusama upućenima meni na finalnoj večeri.

Podsjetimo, Matea je bila prva kandidatkinja u prošloj sezoni koja je pala ispod sto kilograma nakon što je vaga pokazala 4.2 kilograma manje od početne težine koja je iznosila 103.1 kilogram, a progovorila je i o nemilim događajima zbog kojih je završila na psihijatrijskom liječenju koji su joj za posljedicu ostavili višak kilograma s kojima se danas bori. 

Najčitaniji članci