Obavijesti

Show

Komentari 144

'Imala sam napadaje panike i bojala sam se da ću umrijeti'

'Imala sam napadaje panike i bojala sam se da ću umrijeti'
7

Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvijest pa sam morala prestati s nastupima. Smetala su mi svjetla i buka, priča Minea

VIDEO

TV voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea (40), koju mnogi pamte po pjesmama 'Vrapci i komarci', 'Uberi ljubicu' i 'Good boy', najavljuje potpuni zaokret u karijeri s pjesmom 'Čovjek s dva lica', prenosi Gloria. 

Minea tvrdi da će novom pjesmom pokazati novo lice, samosvjesne, zrele žene, koja je proživjela i lijepe i ružne trenutke te ima potrebu pričati o tome.

- To je pjesma u kojoj se može pronaći gotovo svaka žena. Kad ljubav počne, sve je idealno, sjajno i bajno, a onda je vrlo vjerojatno da će se u jednom trenutku pokazati i naličje medalje - rekla je Minea za časopis Gloria.

Žali što nije postala majka

Minea je progovorila i o depresiji zbog koje se svojedobno povukla sa scene te priznaje da žali samo za tim što se nije realizirala kao majka.

- Prije deset godina doživjela sam prometnu nesreću kada sam se vraćala s gaže u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbjeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stupiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživjele i to čak bez ozbiljnih ozljeda, samo s modricama i ogrebotinama - rekla je Minea i dodala kako su joj psihičke posljedice bile puno teže. 

Problemi sa zdravljem

Pjevačici je trebalo dvije godine da se oporavi i riješi depresije i anksioznosti. Taj period se povukla sa scene. Tvrdi da su joj naveća podrška bili roditelji i prijatelji.

- Imala sam napadaje panike, stalno sam se bojala da ću umrijeti ja ili netko meni blizak. Bilo me strah biti u gomili ljudi jer sam imala osjećaj da će mi se nešto loše dogoditi. Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvijest pa sam morala prestati s nastupima. Smetala su mi svjetla i buka - rekla je Minea.

Končić otvoreno priča o napadajima panike i tvrdi da bi joj se svaku večer točno u dva sata jako uzlupalo srce, a jedino ju je njena mama mogla smiriti. Pomogli su joj i lijekovi i psihoterapija. Zbog lijekova se udebljala 15 kilograma, a kad se riješila terapije, počela je intenzivno vježbati kako bi se vratila u staru formu.

Screenshot Nova TV

Minea nekad i sad

Minea je danas zrela žena koja zna što hoće i koja je, kako kaže, zadovoljna svojim životom.

- Kao tinejdžerka sam se bavila manekenstvom, a pjevati sam počela sa 16 godina. I danas sam u duši rockerica. U jednom trenutku sam otišla na audiciju za pjevačicu Srebrnih krila, u kojima sam trebala zamijeniti Vlatku Pokos, i prošla. No njihov menadžer je za mene imao drugi plan. Uslijedili su nastup na Dori, pa Vrapci i komarci, Uberi ljubicu... - priča Minea.

Minea Renata Koncic

Pjevačica i voditeljica ističe da joj je sedam godina veze s nogometnim menadžerom Slađanom Ašaninom (46) bilo lijepo razdoblje u kojima je bilo i uspona i padova. Minea tvrdi da je vječna pozitivna i da će za ljubav dati zadnji atom snage. Minea se nikad nije udavala jer tvrdi da za nju brak znači 'zauvijek'.

'Ako se udam, bit će to zauvijek'

- Brak se ne cijeni kao nekoć. Treba znati njegovati brak i shvatili da je on pun kompromisa. Treba puno razgovarati i rješavati probleme. Ne maštam više o velikom bajkovitom vjenčanju, voljela bih se udati u uskom krugu bliskih ljudi. Ako se dogodi, jedina mi je želja da bude zauvijek - priča Minea. 

VIDI OVO: Problemi u seksu s kojima se suočavaju mnogi parovi.

VIDI OVO! Teorija zavjere: Meghan Markle je zapravo robot. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...