Obavijesti

Show

Komentari 1

Imao je ulogu u erotskom filmu, spasio ga 'Rocky': Pas mu skoro uništio brak, sada snima reality

Imao je ulogu u erotskom filmu, spasio ga 'Rocky': Pas mu skoro uništio brak, sada snima reality
12

Sylvester Stallone proslavio se ulogama u 'Rockyju' i 'Rambu', ostvario se i kao scenarist, a bio je u braku tri puta. Veliku tragediju proživio je i kad mu je umro sin Sage koji je imao autizam

VIDEO

Američki glumac sicilijanskog porijekla, Sylvester Stallone slavi 77. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Slavni glumac rođen je u četvrti Hell's Kitchen u New Yorku, a pri rođenju mu je oštećen živac na licu zbog čega mu je lijevi kapak spušten. Sylvester je u svom ranom djetinjstvu čak nekoliko puta bio izbačen iz škole, a na kraju je studirao u Švicarskoj i diplomirao u Miamiju.  

U ranim devedesetim Stallone je prolazio kroz težak period u životu. Živio je u siromaštvu te je iz očaja prihvatio ulogu u erotskom filmu, a honorar ga je spasio od spavanja na autobusnom terminalu. 

- Tuga, zabrinutost, strah, neizvjesnost. Morao sam prodati i psa, to mi je bilo najgore. Svatko tko je imao ili ima psa zna o čemu govorim. Pro­dao sam ga za 40 dolara jer samo morao kupiti hranu - rekao je glumac svojedobno.

Počeo je glumiti početkom 70-ih godina, a 1975. ostvario se i kao scenarist. Inspiriran borbom Muhammada Alija Chucka Wepnera (84), Stallone je napisao filmski scenarij o borcu koji je dobio priliku boriti se za naslov prvaka u teškoj kategoriji. Godinu dana kasnije, snimljen je Rocky, film nominiran u deset kategorija za Oscara. 

Glumac je jednom prilikom ispričao i da je zbog Rockyja proveo četiri dana na intenzivnoj njezi.

- Prvo što smo snimili bio je moj ulazak i ulazak Dolpha Lundgrena (65), a zatim je krenula tuča. Tijekom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne ozlijede. Ekipa me hitno morala prevesti iz Kanade na odjel intenzivne njege u bolnici u Kaliforniji - započeo je glumac pa nastavio: 

- Dakle, razbio me no, ja nisam osjećao ništa u tom trenutku, srce mi je počelo bubriti kasnije iste večeri. Krvni tlak mi se povisio na 260 i trebao sam uskoro pričati s anđelima. Sljedeće čega se sjećam je da sam na hitnom letu na maloj visini.

Stallone otkrio neobičan zahtjev koji je Adele imala pri kupnji njegove vile na Beverly Hillsu
Stallone otkrio neobičan zahtjev koji je  Adele imala pri kupnji njegove vile na Beverly Hillsu

Drugi film koji ga je proslavio, Rambo, Stallonea se pretvorio u veliku holivudsku zvijezdu akcijskih filmova. 

A iako je u osmom desetljeću života, glumac i dalje na planira otići u mirovinu, tako bi ga uskoro trebali gledati u akcijskoj komediji 'Never Too Old To Die'.

Što se tiče njegovog privatnog života, 1974. godine Stallone se oženio Sashom Czack (72) s kojom je dobio dva sina, Sagea i Seargeoha (44). Sage je glumio uz oca u filmovima 'Rocky' i 'Svjetlost dana', bolovao je od autizma, a preminuo je 2012. godine.

Stallone snima reality, njegove kćeri otkrivaju: Tata piše poruke našim dečkima i prekida veze
Stallone snima reality, njegove kćeri otkrivaju: Tata piše poruke našim dečkima i prekida veze

Od prve supruge, Stallone se razveo u veljači 1985., da bi se ponovno oženio u prosincu iste godine s glumicom Brigitte Nielsen (59) s kojom je bio u braku dvije godine.

Godine 1997. oženio se treći put s Jennifer Flavin (54) s kojom ima troje djece, kćeri Sophie Rose (26), Sistine Rose (25), Scarlet Rose (21), a šuškalo se prošle godine da će se razvesti. Razlog je bio briga za psa.

Montée des marches de la cérémonie de clôture du 72ème Festival International du Film de Cannes

- Otišli smo u različitim smjerovima. Iznimno poštujem Jennifer. Uvijek ću je voljeti. Ona je nevjerojatna žena. Ona je najljepše ljudsko biće koje sam ikad upoznao - izjavio je Stallone za TMZ.

- Tužna sam što sam nakon 25 godina braka podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Sylvestera Stallonea. Iako više nećemo biti u braku, uvijek ću ga cijeniti. Tražim privatnost za našu obitelj - rekla je magazinu People

Iako je Jennifer podnijela papire za razvod par se nakon nekog vremena susreo te riješio nesuglasice. Kasnije su objavljivali zajedničke fotografije, a fanovi su zaključili da se par pomirio.

Nedavno se na malim ekranima počeo prikazivati i reality 'The Family Stallone'.

Legendarni glumac u svoj je dom pustio kamere i one su pratile sva zbivanja u obitelji Stallone. Njegova emisija slična je onoj koja je proslavila obitelj Kardashian

Sylvester Stallone u showu ponajviše vremena provodi s kćerima, kojima stalno drži lekcije o ljubavnom životu, odnosno pokušava ih držati što dalje od muškaraca te im daje vojnu obuku, poduke o pušenju cigara i razne životne savjete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu