Obavijesti

Show

Komentari 40

Imoćanima iz Superpara uništili roze felge na BMW-u: Zloća je to

Imoćanima iz Superpara uništili roze felge na BMW-u: Zloća je to
7

Josip i Danijela nedavno su na društvenim mrežama pokazali svog limenog ljubimca čije su felge ofarbali u ružičasto. No nije dugo trajalo. Netko im je uništio trud

VIDEO

Josip Ajduk (23) i Danijela Dragović (19) javnosti su postali poznati nakon sudjelovanja u showu 'Superpar'. Bili su najmlađi par u kući, a ostale natjecatelje su iznenadili kada su pokazali zajedništvo i ljubav kakvu nisu imali ni stariji kandidati. Sve je najviše začudilo koliko se dobro poznaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana i Goran u 'Superparu'

Pokretanje videa...

01:18

Naposljetku nisu osvojili titulu super para, a nakon izlaska iz showa Josip je iskoristio slavu pa postao influencer. Za njim ne zaostaje niti Imoćanka Danijela. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuju i zajedničke fotografije te fotografije svoje svakodnevice.

Josip inače obožava brze automobile, a nedavno su se pohvalili kako su sređivali felge na BMW-u. Ofarbali su ih u ružičastu boju. Možda je ideja bila od mlade Imoćanke, s obzirom da je to više 'ženska' boja.

No nisu svi bili oduševljeni njihovim uratkom. Danijela se na Instagramu požalila kako im je netko uništio felge na automobilu i poprskao ih.

- Koliko ljudska zloća može biti jadna i bijedna. Ali pobrinut ćemo se tko je i zašto je to učinio - napisala je i priložila fotografiju automobila. Uvjerena je kako će pronaći onoga kome su se zamjerili.

Imoćani iz 'Superpara' sredili su BMW: Ofarbali felge u ružičasto
Imoćani iz 'Superpara' sredili su BMW: Ofarbali felge u ružičasto

Osim brzih automobila, Josipova strast su kompjutorske igrice, bilijar, a bavio se i kickboxingom šest godina. Danijela za sebe kaže da je zabavna, ali i da nema dlake na jeziku te iskreno priznaje kako joj godi što je postala poznata. 

Ajduk je u showu osvajao smislom za humor. Za svoju djevojku kaže da je pametna, draga i tvrdoglava dok ona njega opisuje kao pažljivog, duhovitog, zaštitnički nastrojenog i iskrenog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Švedski mediji: Joost Klein je priznao zašto je diskvalificiran
NIZOZEMSKI PREDSTAVNIK

Švedski mediji: Joost Klein je priznao zašto je diskvalificiran

Joost Klein nije nastupio tijekom generalne probe, a uoči finala organizatori su objavili vijest da je Joost diskvalificiran

Evo koliko je Ella zaradila...
RADI PUNOM PAROM

Evo koliko je Ella zaradila...

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme
Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
'NJEGOV' EUROSONG

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu