Show

Komentari 32

Indira Levak otvorila beach bar u Istri i dala mu zanimljivo ime

Indira Levak otvorila beach bar u Istri i dala mu zanimljivo ime

Prvo je otvorila restoran pod tim imenom s bivšim suprugom Narcisom Mujkićem, a potom i teretanu. Nakon razvoda restoran je ostao Mujkiću koji ga je zatvorio 2013., a na službenoj Facebook stranici teretane zadnja objava je bila 2011. godine.

Članica žirija 'Tvoje lice zvuči poznato', Indira Levak (47) nedavno je najavila kako kreće u novi poslovni pothvat sa suprugom Miroslavom Levakom. Čini se da je sve spremno jer pjevačica uskoro u Istri na plaži Martulina u Peroju otvara novi beach bar - imena Colonia.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovog ljeta zabava je zagarantirana u Colonia Beach Baru na plaži Martulina u Peroju - najavila je pjevačica na novoj Instagram stranici beach bara.

Iako se nije najljepše razišla s osnivačem grupe Borisom Đurđevićem, izgleda da su riješili sve razmirice koje su imali.


Ovo nije prvi projekt koji Indira otvara pod imenom Colonia, ime pod kojim djeluje hrvatski dance sastav čiji član nije od 2017. godine i koji postoji i bez nje.

Prvo je otvorila restoran pod tim imenom s bivšim suprugom Narcisom Mujkićem, a potom i teretanu. Nakon razvoda restoran Colonia je ostao Narcisu koji ga je zatvorio 2013., a na službenoj Facebook stranici teretane zadnja objava je bila 2011. godine.

Indira će valjda više sreće imati s beach barom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci