Obavijesti

Show

Komentari 49

'Cure su jedva čekale nove haljine, a iznenađenje sezone za mene je Nives Celzijus...'

'Cure su jedva čekale nove haljine, a iznenađenje sezone za mene je Nives Celzijus...'
10

Modni stilist Marko Grubnić bio je zadužen za stylinge Nives Celzijus, Indire Levak i Maje Šuput u prošloj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Kaže da je s damama pravi užitak raditi i da svađa nije bilo

VIDEO

Marko Grubnić (37) zna ukrasti show. Tako je bilo i u minuloj sezoni “Tvoje lice zvuči poznato” u kojoj je modni stilist odijevao poznate dame, voditeljicu Maju Šuput (41) te članice žirija Indiru Levak (47) i Nives Celzijus (39). Inspiraciju za stylinge nalazio je svuda oko sebe, pa čak i gledajući Kardashianke na televiziji.

POGLEDAJTE VIDEO: Grubnić je stilizirao dame u showu 

Pokretanje videa...

show 01:10

- Inspiraciju zaista pronalazim svuda oko sebe, gledajući serije, čitajući modne časopise i knjige, pa čak gledajući i "Kardashiane" doma, uvijek se rodi neka sjajna ideja jer one su ipak cure koje, htjeli mi to priznati ili ne, diktiraju trendove. Inspiracije često pronalazim i na Instagramu jer tamo je zaista sve dostupno, a ponekad čak ideju dobijem i kad samo vidim određeni materijal, ideje samo naviru – govori nam Grubnić.

Dosad ga osjećaj nikada nije prevario. Ima, ističe, istančan smisao za modu.

- Smatram se kreativnom osobom, s posloženim osjećajem za svoj posao, pod tim podrazumijevam da osvijestim kad mi treba par dana mir da sve 'zbrojim i oduzmem' u glavi, tad se zaista isključim od svega i svih i samo radim... maštam, zamišljam, crtam, pišem natuknice, surfam netom... i tako ustvari nastaju moje kreacije i stylinzi... vizionar sam (vizualan tip), u glavi već unaprijed vidim kako nešto treba izgledati i to je moja vrlina i velika prednost. Dosad nikad nisam pogriješio. Taj osjećaj obožavam, to mi daje ogromnu sigurnost i samopouzdanje u poslu. Dakako, jako mi je važan i moj mali tim suradnika s kojima sve svoje ideje kasnije izrealiziram. Imam predivne ljude oko sebe koji su hrabri i odlučni, uvijek naprave što ja zamislim - kaže nam Grubnić.

Kad je riječ o odijevanju Maje, Marko otkriva da je najviše pazio da ne izgleda kao pjevačica.

- Ona je ovdje imala, usudio bih se reći, čak ozbiljniju ulogu i zaista sam pazio da nikako ne 'otme show'. Pred kraj smo si malo dali oduška, u božićnoj i finalnoj emisiji, ali samo zato što je to doba u godini kad je čak poželjno izgledati 'festive' - kaže Grubnić.

Kod Indire se cijelu sezonu igrao s kosom.

- Bili smo kao EKG, bilo je uspona i padova, ali smatram da ta EKG krivulja ustvari znači život, da je ravna crta, ne bi bilo dobro, tako da sam ponosan na sve Indirine transformacije, iskreno baš smo se zabavljali. Ona je baš uživala, svaki put neka nova Ira. Lijepo je imati tu slobodu - govori Marko.

Kod Nives je prije svega isticao njezin seksepil, ali trudio se da to bude na novi, modni način.

- Otkrio sam fenomenalan korzet koji bi toliko dobro oblikovao njezino tijelo da je izgledala još više seksi ako je to uopće moguće (hahaha). Vjerojatno me mrzila u tim trenucima jer sigurno nije lako biti tako 'zavezana' i po 12 sati na snimanju, ali Nives je profesionalka koja se nikad nije požalila, dapače, korzet sam često ubacivao ispod haljina kako bih dobio tu naglašenu ženstvenu figuru pješčanog sata, što smatram da Nives sjajno pristaje. Ona je baš taj tip, žena s prekrasnim oblinama gdje se sve vrlo lako s par trikova može istaknuti - kaže Marko.

S damama koje je odijevao nikad nije bilo sukoba mišljenja oko stylinga.

- Nikakvih sukoba nikada nema u našem kolektivu. Hahaha. Zaista smo svi profesionalci i nema potrebe za ikakvim sukobima. Ja uvijek na početku poslušam i uvažim eventualne želje svojih klijenata, nikad ne idem protiv njihovih želja i potreba, sve prilagodim njima. Tako je bilo i na ovom projektu. Sve se dogovaramo. Cure su ustvari uvijek jedva čekale novi tjedan i nove stylinge, uvijek je to radovanje i veselje kao mala djeca u garderobi kad ja dođem sa stvarima. To je uvijek igra. U mojoj garderobi je jako puno cipela, čizama, štikli, nakita i ostalih sitnica za styling, tako da uvijek najprije odjenemo haljinu, a onda kreće veselje i igra detaljima. Sve nam je nadohvat ruci i imam svega, tako da je taj dio uvijek zabavan - kaže Marko.

Kao da su im sestre: Atraktivne mame Marka, Šuput i Simone plijene pažnju svojim izgledom
Kao da su im sestre: Atraktivne mame Marka, Šuput i Simone plijene pažnju svojim izgledom

Nije bilo ni svađa oko stylinga u smislu da je jedna dama poželjela odjenuti ono što je namijenio drugoj.

- Uvijek se međusobno pohvale. I prokomentiraju ovako nešto želim i ja iduću emisiju hahaha. Kad tako međusobno razgovaraju, znam da sam napravio dobar posao - kaže Marko.

Grubnića smo pitali i koji mu je najdraži styling ove sezone.

- Po meni je najveće modno iznenađenje sezone Nives, na nju i na njezine stylinge sam zaista najponosniji jer sam već dulje vrijeme čekao projekt na kojem ću Nives moći predstaviti kao pravu modnu kameleonku koja osvaja svojim seksepilom. Obožavam Majinu bijelu haljinu s dubokim dekolteom. Indirini su mi dragi svi stylinzi u jarkim bojama, shvatio sam da njoj dobro stoje jake boje. Ali generalno sam jako ponosan na Novu TV i na to da zaista jako puno ulažu i prate korak sa svijetom kad je vizualni identitet njihovih lica u pitanju. I zaista sam ponosan na činjenicu da sam i ja dio tog procesa i puta. Hvala svima na ukazanoj prilici i bezrezervnom povjerenju - zaključio je Marko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu